Are 183 de kilograme, și a cucerit lumea modelingului. Acest bărbat este azi o adevărată stea internațională

Are 183 de kilograme, și a cucerit lumea modelingului. Acest bărbat este azi o adevărată stea internațională

- in LIFESTYLE
1455
Comentariile sunt închise pentru Are 183 de kilograme, și a cucerit lumea modelingului. Acest bărbat este azi o adevărată stea internațională
Arcadio Del Valle

Deşi nu are tocmai dimensiunile care să îl recomandă pentru un job de model, Arcadio Del Valle a depăşit toate barierele în calea fericirii lui. La 183 de kilograme, a învăţat să se iubească aşa cum este şi să le arate şi oamenilor acest lucru.

Este o adevărată stea internaţională, în lumea modelingului, şi a reuşit să îşi îndeplinească visul din copilărie: defilează pe cele mai mari scene. A fost unul dintre cei mai populare modele masculine din New York, chiar dacă formele nu îl ajutau prea mult, în percepţia oamenilor.

“Suntem capabili să facem orice dacă ne luptăm și nu îi lăsăm pe alții să ne influențeze“, a mărturisit Arcadio, înfăţişându-se în faţa oamenilor fix aşa cum arata în realitate, sperând că îi va încuraja să se accepte așa cum sunt.

Onestitatea si increderea deosebita in el insusi, l-au catapultat pe cele mai inalte culmi ale modelingului in 2016, cand renumita marca de haine pentru supraponderali Volare, l-a angajat sa le reprezinte colectiile la New York Fashion Week.

Deși Arcadio a spus că cei mai mulți dintre cei care comentau fotografiile sale  de pe net au fost pozitivi, el este frecvent atacat de trolli, care lasă mesaje urâte despre greutatea lui.

Arcadio

“Ei spun că promovez obezitatea și că faptul de a fi nesănătos este acceptabil și nu e bine deloc ce fac.”, a spus Arcadio.

“Există o piață acolo, dacă ei își deschid ochii sa o vada. Și sa stiti ca foarte mulți tipi supraponderali iubesc moda. Vreau doar ca toată lumea să se poată exprima. Acesta este exact tipul de încredere corporală de care avem nevoie cel mai mult.”, a mai adaugat el. Sursa: metro.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments