Cum a ajuns să arate acum Raluca Pastramă! Pepe a tot ținut-o ascunsă. Când vei privi imaginile, vei înțelege motivul

Cum a ajuns să arate acum Raluca Pastramă! Pepe a tot ținut-o ascunsă. Când vei privi imaginile, vei înțelege motivul

- in LIFESTYLE
2308
Comentariile sunt închise pentru Cum a ajuns să arate acum Raluca Pastramă! Pepe a tot ținut-o ascunsă. Când vei privi imaginile, vei înțelege motivul
pepe si raluca

Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Un adevărat paradox, dacă ținem cont de mariajul cântărețului cu Oana Zăvoranu, o căsnicie măcinată de scandaluri și „rufe spălate” în platouri de televiziune ori în presa mondenă.

În ceea ce privește relația cu Raluca Pastramă, lucrurile între cei doi au stat diferit. Pepe și Raluca sunt căsătoriți de mai bine de trei ani și, până acum, discreția a fost literă de lege, soția artistului fiind rar văzută în public. Iar transformarea este una considerabilă.

Raluca a reușit să dea jos mai multe kilograme, având acum o siluetă de invidiat.

Ce-i drept, Pepe o cam ține ascunsă de ochii lumii. Iar motivul este tocmai acesta, și anume faptul că brunea a devenit o adevărată bombă sexy și… cunoscută este gelozia latinlover-ului! Sursa: fanatik.ro, Facebook.com 

Uite cat e de frumoasa Raluca in galeria foto de mai jos:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments