Greseli care te impiedica sa slabesti desi faci tot ce poti. Iti aratam cum trebuie sa procedezi

Greseli care te impiedica sa slabesti desi faci tot ce poti. Iti aratam cum trebuie sa procedezi

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, SANATATE
1739
Comentariile sunt închise pentru Greseli care te impiedica sa slabesti desi faci tot ce poti. Iti aratam cum trebuie sa procedezi

Pierderea kilogramelor si tonifierea necesita un efort imens si multa motivație. Pe langa aceste lucruri, mai ai nevoie si de inteligența. Serios. Trebuie sa stii ce faci. Degeaba petreci ore întregi la sala daca nu faci ce trebuie.

Nutriționistul si dieticianul Nichola Whitehead a pus laolalta cele mai întAlnite zece erori pe care oamenii le fac atunci cand vor sa slabeasca. Iata ce trebuie sa eviți:
Cumpararea alimentelor pe care scrie “fara zahar”, “diet”, sau “zero calorii”.
Sa fim seriosi. Cola dietetica, sau mancarea fast-food cu cele mai puține grasimi sunt acelasi lucru cu cele normale. Daca vrei sa ai rezultate, elimina-le în întregime. Nu te pacali.

Cardio în schimbul greutaților
Greutațile sunt intimidante. Exercițiile sunt grele. Este mult mai usor sa transpiri de banda de alergat. Ridicarea greutaților însa este mult mai eficienta în a face muschi si de a scapa de grasimea inestetica si de burta.

O ora pe banda este mai eficienta decat un antrenament scurt si intens
Total gresit. Poate doar în capul tau. Crezi ca cu cAt alergi mai mult, cu atAt e mai bine? Nu neaparat. 15 minute de antrenament intens (HIIT), unde poți arde grasimile foarte repede prin exerciții la viteza mare sunt mult mai eficiente decAt o alergare usoara de o ora.

Nu te dormi suficient
Studiile au aratat ca persoanele care dorm mai puțin de sase ore pe noapte sunt predispuse în a pune cateva calorii a doua zi. Asadar, asigura-te ca dormi cele opt ore, adauga Indy100.

Nu ai ținte realiste
Daca muncesti din greu poți obține tot ce îți doresti. Dar nu se întAmpla peste noapte. Nu îți stabili ținte imposibile, pentru ca vei ajunge sa fii foarte dezamagit de tine.

Confuzia dintre pierderea în greutate si arderea grasimilor
De fapt, tot ceea ce faci este sa transformi grasimea în muschi. Iar muschii sunt mult mai densi decat grasimea. În concluzie, vei putea face progrese excelente, chiar daca vei avea aceeasi greutate. Vei avea un corp tonifiat, dar cantarul va arata aceeasi greutate.

Nu bei suficienta apa.
Este de la sine înțeles. Hidratarea e importanta. Vitala. Esențiala.

Te cantaresti prea des
Ai rabdare. Greutatea poate varia în cursul zilei în funcție de ce ai mAncat ultima data, de alte funcții ale organismului, samd. Este vorba de un țel pe termen lung.

Alimentația insuficienta
Într-adevar, trebuie sa îți schimbi stilul alimentar si, cel mai probabil, sa mananci mai puțin. Dar daca nu mananci ceea ce trebuie si în cantitațile necesare, nu vei avea energia de a face exercițiile de sport.

Nu consumi proteine suficiente
Cum spuneam anterior, nu este vorba doar despre cat mananci, ci si despre ce mananci. Proteinele sunt vitale. Asigura-te ca vei consuma 0,8 g per kilogramul greutații tale în fiecare zi (ex: 60 kg = 48 g proteine).
sursa:jurnalul.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments