L-ai vazut in zeci de filme si sigur ti-a marcat copilaria, dar acum este de nerecunoscut

L-ai vazut in zeci de filme si sigur ti-a marcat copilaria, dar acum este de nerecunoscut

- in LIFESTYLE
1758
Comentariile sunt închise pentru L-ai vazut in zeci de filme si sigur ti-a marcat copilaria, dar acum este de nerecunoscut
jet-li

Jet Li se lupta cu grave probleme de sanatate. In cateva poza aparute recent, actorul pare extrem de imbatranit, iar fanii au intrat in panica.

Actorul Jet Li are grave probleme de sanatate. Din aceasta cauza el pare cu mult mai in varsta decat cei 55 de ani pe care ii are. Intr-o poza in care a aparut recent alaturi de un fan, semnele bolii se citesc pe infatisarea lui. Pare ca a mai ramas doar o umbra din actorul apreciat de o lume intreaga care a fost odata.

El a recunoscut ca medicii i-au spus ca daca va mai continua sa faca acrobatii pe platourile de filmare poate ajunge intr-un scaun cu rotile pentru tot restul vietii.

jet Li

Aspectul fragil al actorului din Beijing, nascut in Singapore, se datoreaza, probabil, problemelor sale de sanatate – inclusiv hipertiroidismul, o afectiune cardiaca si leziuni ale picioarelor / coloanei vertebrale de la cascadorii.

Înapoi în 2013, campionul Wushu pensionat a recunoscut că medicul său i-a dat o alegere să “continue să facă filme [de acțiune] sau să-și petreacă restul vieții într-un scaun cu rotile” – în conformitate cu THR.

Unul dintre filmele care i-a adus un succes enorm este “Eroi de sacrificiu-3”. Sursa: dailymail.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments