Localitatea din România unde poți cumpăra o casă cu un salariu… de 15000-50000 euro

Localitatea din România unde poți cumpăra o casă cu un salariu… de 15000-50000 euro

- in LIFESTYLE
2362
Comentariile sunt închise pentru Localitatea din România unde poți cumpăra o casă cu un salariu… de 15000-50000 euro
gherdeal

Localitatea din România unde poți cumpăra o casă cu un salariu, asa suna titlul unui articol preluat de pe portalul bunaziuafagaras.info.

Cele mai multe case sunt părăsite. Se spune că aici îi revin fiecărui sătean câte 12 case. „Geografic, Gherdealul e aproape în mijlocul țării, dar dacă stai o săptămână în el și nu vezi nici o față de om, ți se pare că ești la capăt de lume.(…) Deși pare extrem de melancolic, pentru cine are ochi să vadă, Gherdealul este o gură de rai”, spune Dani, autor al unui blog dedicat poveștilor acestui sat.”

Totul bine și frumos până aici. În urma lipsei de informatii pe site-ul oficial al primariei Bruiu, cu toții am visat frumos citind articolul. Totuși cei de la primaria comunei Bruiu, de care aparține satul Gherdeal, au dat in fine un comunicat, asaltați fiind de nenumaratele telefoane primite de la oamenii din țară care doreau să cumpere ieftin o casă într-un colț de rai Transilvănean.

Iată cum sună anunțul primăriei Bruiu:

Case de vanzare in satul Gherdeal

In urma unor informatii eronate aparute in presa on-line (“Satul in care o casa costa cat un salariu mediu“), primim nenumarate telefoane in fiecare zi din partea unor persoane ce doresc sa cumpere case in satul Gherdeal.

Dorim sa va informam ca, desi multe sunt in paragina, in acest sat nu sunt case de vanzare deoarece proprietarii nu vor sa le vanda sau cer foarte mult pe ele (15000-50000 euro) sau nu au acte. De asemenea, nu se gaseste usor pamant de vanzare in comuna.

Daca doriti totusi sa ne vizitati comuna, va asteptam!

Daca doriti informatii suplimentare, contactati-ne.

 

Totuși nu este mai puțin adevărat faptul că localitatea este într-adevăr o gură de rai. Și dacă cineva dispune și poate să-și cumpere un conac, pe care ulterior să-l restaureze, face o mare afacere.

FOTO: gherdeal.blogspot.ro

loading...

Facebook Comments