S-a născut fără ochi și cu brațele strâmbe. Copiii râdeau și își băteau joc de el. La numai 9 ani când au văzut ce știe să facă au început să plângă și au intrat în pământ de rușine!

S-a născut fără ochi și cu brațele strâmbe. Copiii râdeau și își băteau joc de el. La numai 9 ani când au văzut ce știe să facă au început să plângă și au intrat în pământ de rușine!

- in LIFESTYLE
1620
Comentariile sunt închise pentru S-a născut fără ochi și cu brațele strâmbe. Copiii râdeau și își băteau joc de el. La numai 9 ani când au văzut ce știe să facă au început să plângă și au intrat în pământ de rușine!
patrick-henry-hughes-with-his-family

Când s-a născut Patrick Henry Hughes, primul gând al tatălui său a fost că toate speranțele i-au fost năruite. Fiul lui se născuse fără ochi și cu brațe care nu puteau fi îndreptate, așa că se părea că cel mic nu va beneficia de activitățile tată-fiu obișnuite. Totuși, încă de când era mic, Patrick a demonstrat familiei sale, dar și lumii, că nu-și va lăsa dizabilitățile să îl oprească.

Când avea doar doi ani, Patrick avea un talent extraordinar la pian. Învăța cântece și apoi le cânta din memorie, apoi, până când a intrat la școala generală, Patrick cânta în public la pian! Când a mers la facultate, s-a alăturat unei formații, și deși nici familia lui, nici el nu știa cum vor decurge pentru el lucrurile, în cele din urmă, copilul născut fără ochi și cu multe dizabilități, și-a găsit un loc de cinste în comunitatea muzicală a orașului său.

Iar totul se datorează sacrificiului pe care l-a realizat tatăl lui Patrick pentru unicul lui fiu. Copilul eroic care a învins chiar și natura, a avut un tată eroic, și poate că după această povește veți mulțumi și voi celor care v-au crescut.

Iată ce minuni poate face Patrick la pian:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments