Folosește acești bolțari pentru a construi o casă fără ciment! Vei economisi timp și bani!

Folosește acești bolțari pentru a construi o casă fără ciment! Vei economisi timp și bani!

- in ECONOMIE, EXTERNE, GENERALE, LIFESTYLE
2489
Comentariile sunt închise pentru Folosește acești bolțari pentru a construi o casă fără ciment! Vei economisi timp și bani!

Construirea unei case din bolțari clasici implică multă muncă și mulți bani. Trebuie să evaluezi necesarul de materiale și costurile cu forța de muncă. Este posibil să constați că tot vei mai avea nevoie de bani. Noile tehnologii însă încep să-și facă simțită prezența. Materialele de construcție vor fi accesibile ca preț.

Companie mexicană Omega și arhitectul Jorge Captain prezintă un produs ideal pentru a rezolva problema locuințelor.

Bolțarii confecționați de firmă au o formă deosebită și se aseamănă cu piesele unui puzzle. Dacă aveți de gând să construiți o casă cu aceștia, ar fi bine să știți că timpul de construcție se reduce la jumătate față de varianta clasică.

Datorită formei lor și modului de îmbinare, casa poate fi construită chiar și de un copil. Nu necesită ciment, ci doar umplerea spațiilor (golurilor). Unii bolțari au orificii speciale pentru cabluri electrice.

Constructorii au realizat diferite texturi și culori pentru acești bolțari, iar câteva fabrici din Mexic s-au oferit să producă la scară industrială bolțarii minune.

Iată cum se construiește în timp record!

Sursa: perfect-ask.com

loading...

Facebook Comments