Îl mai țineți minte pe Sylvester Stallone? În anii 90, Rambo umplea la refuz sălile de cinema. Acum are 71 de ani dar e mai ceva ca’n tinerețe

Îl mai țineți minte pe Sylvester Stallone? În anii 90, Rambo umplea la refuz sălile de cinema. Acum are 71 de ani dar e mai ceva ca’n tinerețe

- in LIFESTYLE
1486
Comentariile sunt închise pentru Îl mai țineți minte pe Sylvester Stallone? În anii 90, Rambo umplea la refuz sălile de cinema. Acum are 71 de ani dar e mai ceva ca’n tinerețe
stallone

Actorul Sylvester Stallone a dovedit tuturor ca varsta este doar un numar. La venerabila varsta de71 de ani, actorul se antreneaza exact ca in tinerete, iar exercitiile fizice pe care le executa in sala de forta i-au surprins pe fanii sai de pe Instagram.

In ciuda varstei sale, Sylvester continua sa lucreze intens in sala de forta. Fanii sai de pe Instagram au fost surprinsi cand au realizat ca actorul lor preferat reuseste sa faca tractiuni, avand atasata de corp o greutate de 45 de kilograme.

Daca acest tip de exercitiu nu te-a impresionat, poate o va face descrierea atasata materialului video: “Inca un antrenament usor!“, a scris actorul  dovedind astfel ca articulatiile sale sunt inca sanatoase si ca este intr-o forma de zile mari.

Imaginile in care Sylvester Stallone se antreneaza au strans peste 1.5 milioane de vizualizari in doar o zi de la publicarea pe Instagram. O multime de internauti au apreciat postarea si s-au declarat uimiti de puterea de care da dovada actorul.

Unii dintre ei s-au incumetat chiar sa il numeasca pe Sylvester “o legenda” si o adevarata “sursa de inspiratie“.

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

In urma cu ceva vreme, Sylvester Stallone a fost victima unei glume proaste, care anunta ca starul a murit. Sylvester a reactionat pe masura notorietatii in fata unei asemenea situatii: “Va rog, ignorati prostia asta. Sunt bine, sanatos, fericit… Sunt inca in joc!“, a scris actorul pe conturile sale de pe retelele de socializare.

Sylvester Stallone urmeaza sa apara in filmul “Creed 2”, programat de lansare pe 21 noiembrie 2018.  Sursa: protv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments