Toți prietenii își băteau joc de ei, îi spuneau că el e pitic și ea e perfectă, dar abia la nuntă, în fața altarului, le-au zis secretul incredibil de care nu știa nimeni. Cuvintele lor au șocat lumea

Toți prietenii își băteau joc de ei, îi spuneau că el e pitic și ea e perfectă, dar abia la nuntă, în fața altarului, le-au zis secretul incredibil de care nu știa nimeni. Cuvintele lor au șocat lumea

- in LIFESTYLE
1723
Comentariile sunt închise pentru Toți prietenii își băteau joc de ei, îi spuneau că el e pitic și ea e perfectă, dar abia la nuntă, în fața altarului, le-au zis secretul incredibil de care nu știa nimeni. Cuvintele lor au șocat lumea
nunta pitic

Elo și Mara demonstrează că dragostea adevărată încă există. Mara este perfectă, pare fata visurilor tuturor bărbaților, pe când Elo este un pitic care simte cât de imperfect e, însă soarta i-a adus împreună. Într-o lume plină de oameni care urăsc, Elo și Mara demonstrează că finalurile fericite încă există. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii emoționante și și-au jurat iubire veșnică prin cele mai frumoase jurăminte pe care le vei auzi vreodată.

Elo a spus: „Știi, am multe întrebări pentru Dumnezeu. de ce? De ce eu? Nu am primit răspunsuri până acum, dar acum ele sunt în fața mea. Înțeleg că tu ești răspunsul tuturor întrebărilor mele… Tuturor rugăciunilor mele… Și mult, mult mai mult. Cine ar fi știut că Elo cel imperfect va fi ales de Mara cea perfectă. Îți mulțumesc, Doamne!

nunta pitic1

Mara, recunoaște că nici ea nu e perfectă:Te voi iubi pentru totdeauna, și încă o zi. Nimic nu e mai important pentru mine decât iubirea pe care o simțim unul pentru celălalt. Și mă simt binecuvântată și recunoscătoare fiindcă tu mă iubești în ciuda imperfecțiunilor mele. Tu vezi mereu aurul, acolo unde eu sunt doar argint. Cred că sunt companionul pe care Dumnezeu l-a creat special pentru tine. Și promit să fiu brațele de care ai nevoie pentru a ajunge la stele, și picioarele de care ai nevoie pentru a face pașii cei mari. Brațele și picioarele mele sunt făcute pentru a fi extensii ale tale”.

nuntapitic2

Nu mai trebuie să spunem că în biserică toată lumea a început să plângă la auzul acestor cuvinte minunate. Cei doi au fost binecuvântați cu un băiețel perfect. Iată clipul de la nunta lor:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments