Ani de zile s-au chinuit să aibă copii, fără succes. Într-o zi, medicii le-au dat o veste care i-a dat peste cap. Câți copii urmau să aibă:

Ani de zile s-au chinuit să aibă copii, fără succes. Într-o zi, medicii le-au dat o veste care i-a dat peste cap. Câți copii urmau să aibă:

- in INEDIT
1002
Comentariile sunt închise pentru Ani de zile s-au chinuit să aibă copii, fără succes. Într-o zi, medicii le-au dat o veste care i-a dat peste cap. Câți copii urmau să aibă:
Ani de zile s-au chinuit să aibă copii, fără succes

Este extrem de dureros să o iei de la capăt atunci când vrei să ai un copil și totul merge pe dos.

Pentru Courtney și Eric Waldrop, viața avea să le dea o mulțime de lovituri până când au primit cea mai mare bucurie din viața lor.

S-au cunoscut când erau foarte tineri și au decis să aibă o familie numeroasă. Însă planul lor nu se potrivea deloc cu ce avea să se întâmple. Courtney a trecut prin mai multe pierderi de sarcină până când a reușit să îl aducă pe lume pe primul ei copil, Saylor.

Ea și soțul său au devenit atât de entuziasmați, încât s-au gândit că a pierit tot ghinionul și că totul va fi mai bine. Însă aveau un lung drum de parcurs. Courtney a rămas din nou însărcinată, însă viața i-a dat din nou o lovitură puternică și a pierdut bebelușul.

Cuplul a apelat atunci la tratamente de fertilitate pentru a ajuta sarcina până la capăt. Așa a rămas însărcinată Courtney cu Wales și Bridge, însă acesta avea să fie numai începutul unei călătorii fabuloase.

Au hotărât să mai aibă un copil fără asistență medicală, însă au avut parte din nou de o tragedie, iar tânăra mama a fost devastată de această situație, așa că a revenit la tratamentele pentru infertilitate și a avut parte de surpriza vieții sale.

Medicii au anunțat-o pe Courtney că va avea șase copii deodată, iar vestea a fost ca un șoc pentru toată lumea.

Fiind minionă, aceasta se temea că sarcina nu va fi dusă până la capăt sau că ceva se va întâmpla la naștere, cu ea ori cu bebelușii. Din fericire, trei fete și trei băieței au venit pe lume, sănătoși și extrem de frumoși.

Medicii le-au recomandat să mai renunțe la fetuși, însă cei doi părinți au decis să îi păstreze pe toți, iar Rivers, Rayne, Rawlings, Blu, Tag și Layke sunt bucuria familiei.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments