Acest DOCUMENT SECRET sugerează că toți avem puteri paranormale. Guvernele si serviciile secrete nu vor sa stii ASTA

Acest DOCUMENT SECRET sugerează că toți avem puteri paranormale. Guvernele si serviciile secrete nu vor sa stii ASTA

- in DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, MISTER, SOCANT, STIINTA
1931
Comentariile sunt închise pentru Acest DOCUMENT SECRET sugerează că toți avem puteri paranormale. Guvernele si serviciile secrete nu vor sa stii ASTA
puteri paranormale

Un document desecretizat recent ce a fost scos la lumină prin Legea accesului la liberă informare sugerează că guvernul chinez a condus studii pe scară largă asupra unor puteri paranormale supraomeneşti cum ar fi telepatia, psihochinezia (mișcarea obiectelor comandată psihic, fără contact cu acestea), aerochinezia (abilitatea de a manipula, controla, sau altera moleculele de aer cu ajutorul minții), clarsimţirea (abilitatea de a ști trecutul, prezentul sau viitorul ori stările emoționale ale altora fără a folosi în mod obișnuit cele cinci simțuri – de exemplu, mergeți într-un loc unde s-a aflat o anumită persoană necunoscută și deodată știți diverse detalii despre aceasta), claraudiţia, clarvederea, clarcogniția şi altele.

Documentul intitulat Cronologia interesului recent privitor la funcţiile corpului uman în Republica Populară Chineză poate fi găsit pe website-ul CIA. Acesta detaliază studiile pe care guvernul chinez şi alte agenţii le-au derulat pentru a testa mii de copii şi a determina dacă au abilităţi supraomeneşti.

Guvernul a fost atât de interesat de posibilitatea existenţei unor astfel de indivizi supraumani, încât sute de centre de testare au fost fondate în China. Totuşi ele nu dezvăluie rezultatele, cu excepţia unui singur individ, un maestru de Qi Gong, Zhang Baosheng, care era capabil să „miroasă” conţinutul mesajelor scrise pe bucăţi împăturite de hârtie şi care o dată a mutat obiectele fizice din recipiente sigilate într-o altă locaţie.

Baosheng a fost numit în 1980 de liderii comunişti de rang înalt un „vindecător cu puteri extraordinare”. Ulterior Baosheng a fost arestat pentru fraudă, în 1995, ceea ce nu ne miră prea mult având în vedere regimul comunist din China. S-a spus că el şi alţi adepţi ai mişcării Qi Gong ar fi luat-o pe „scurtătura explorării ştiinţifice” şi ar fi folosit dovezi științifice stranii şi superstiţii pentru a îşi promova abilităţile.

Aceasta nu înseamnă că Baosheng şi alţii nu aveau capacităţi supraomeneşti. Există numeroase studii ce sunt disponibile publicului şi care confirmă aceasta. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Princeton din SUA au descoperit că telechinezia sau psihochinezia sunt capacităţi foarte reale.

Faptul că guvernul din China a fost implicat în studiul parapsihologiei şi că CIA a considerat acest domeniu prea periculos pentru a fi relevat publicului (în timp ce guvernul SUA îşi derula propriile studii) este grăitor.

mai mult pe: efemeride.ro

loading...

Facebook Comments