Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbește de o nouă catastrofă ce se va produce curând: „Să ne rugăm, fraților, la bunul Dumnezeu!”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbește de o nouă catastrofă ce se va produce curând: „Să ne rugăm, fraților, la bunul Dumnezeu!”

- in MISTER
1409
Comentariile sunt închise pentru Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbește de o nouă catastrofă ce se va produce curând: „Să ne rugăm, fraților, la bunul Dumnezeu!”

Maria Ghiorghiu, devenită una dintre cele mai apreciate prezicătoare din România după ce a antincipat nenorocirea de la Colectiv, spune că o catastrofă ar putea să se întâmple în viitorul apropiat.

”Cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ”, spune prezicătoarea, pe blogul său.

Postarea integrală:

”(…) mă trezește o lumină albă și strălucitoare, care-mi luminează înspre Sud-Est o localitate în care erau și copaci, dar și case multe, una lânga alta. Printre acești copaci obișnuiți și printre case, dragilor, văd pentru început mult fum precum o ceaţă transparentă.

Toata această Localitate a fost înconjurată de acest fum gri-cenușiu.
După doar cateva secunde, printre copaci și case curge la vale FOC!
Jar topit, Jar aprins curgea printre copaci și printre casele oamenilor.
Părea a fi pe acolo și-o mică pădurice (poieniţă) cu arbori răruți.

Așa precum curge apa în cascada de pe munte, tot la fel curgea și JARUL aprins ce părea a fi ca o pastă de Foc, printre și peste copacii și casele locuitorilor acelei localități. (…)

Dragii mei, vom auzi de o asemenea CATASTROFĂ care se va manifesta asupra unei localități înspre Sud-Est.
Eu nu cunosc locul și ziua anume, dar din nefericire, totul se va petrece așa precum mi s-a arătat.

După părerea mea, cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ.

Să ne rugăm fraților la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI, pentru ca semenii noștri să fie apărați și păziți de tot răul și de toată suferința, de toate necazurile și dezastrele ce ar putea veni aupra lor.
Cu dragoste, Maria”. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments