Surprize, surprize! Ce salariu are noul iubit al Andreei Marin

Surprize, surprize! Ce salariu are noul iubit al Andreei Marin

- in MONDEN
1596
Comentariile sunt închise pentru Surprize, surprize! Ce salariu are noul iubit al Andreei Marin
andreea marin

Bărbatul cu care Andreea Marin ar avea o presupusă relație, Adrian Brâncoveanu, are vârsta de 32 de ani și lucrează ca diplomat, în cadrul Ministerului de Externe.

Potrivit dcnews.ro, acesta câștigă suma de 3.000 de euro, un salariu decent, însă incomparabil cu veniturile iubitei. ”Zâna” Andreea Marin ar câștiga  de trei ori mai mult decât el, scrie Antenastars.ro.

Andreea Marin, în brațele noului iubit. Luna trecută frumoasa brunetă a fost însoțită la un eveniment monden, la brațul lui Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a furat inima. Acesta este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară. Inițial, vedeta TV nu a recunoscut relația, ea revenind ulterior asupra declarațiilor făcute.

Se pare că Andreea Marin este mai fericită ca niciodată, așa cum chiar diva a declarat: “iubesc ca la 18 ani”. Cu toate că a trecut prin trei divorțuri, vedeta a reușit să-și regăsească resursele necesare, pentru a primi în viața sa, o nouă dragoste.

De această dată, Zâna a afirmat că trăiește cea mai liniștită perioadă din viața sa, alături de Adrian Brâncoveanu, noul ei iubit.

Diferența de vârstă dintre cei doi nu le afectează relația, așa că noul cuplu se bucură de cele mai frumoase momente.
Andreea Marin a divorțat, la începutul acestui an, de fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, după nici trei ani de căsătorie. Vedeta nu a oferit detalii despre problemele care au afectat relația dintre ea și fostul soț, însă, potrivit presei mondene, unul dintre factorii care au determinat-o să ia această decizie a fost infidelitatea turcului.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments