A fost chemat mai devreme la serviciu, a livrat o pizza la o biserică, dar a plecat de acolo plângând. Uite ce i-a făcut preotul

A fost chemat mai devreme la serviciu, a livrat o pizza la o biserică, dar a plecat de acolo plângând. Uite ce i-a făcut preotul

- in INEDIT, SOCIAL
2044
Comentariile sunt închise pentru A fost chemat mai devreme la serviciu, a livrat o pizza la o biserică, dar a plecat de acolo plângând. Uite ce i-a făcut preotul
Jeff2

Jeff Louis este un tânăr de 22 de ani care a ales să-și câștige pâinea singur, fără să mai depindă de banii părinților. El lucrează la o pizzerie din Ohio. Într-o zi, a avut parte de surpriza vieții lui după ce a onorat o comandă.

De regulă, Jeff își începea munca în fiecare zi la ora 12, dar într-o zi, a fost chemat la serviciu mai devreme decât de obicei.

Băiatul a primit o comandă pe care trebuia să o livreze în apropierea unei biserici. Acolo, băiatului de 22 de ani i se pregătise o reală surpriză. Când a ajuns la destinație, a fost rugat să intre și să-i dea personal preotului mâncarea. Chiar dacă i s-a părut extrem de ciudat, bărbatul a acceptat. Dar ce i s-a întâmplat în secundele următoare, l-a lăsat fără cuvinte.

„Mi s-a întâmplat un lucru minunat. Oamenii din biserică au venit toți la mine și mi-au dat bacșiș peste 700 de dolari”, a povestit Jeff cu lacrimi în ochi.

Fiind mișcat de ce i s-a întâmplat, Jeff a ales să împărtășească experiența sa. Povestea lui a reușit să ajungă la inima a mii de oameni.

„Cel mai uimitor lucru s-a întâmplat astăzi…”, a început băiatul să povestească.

Ceea ce puțini știu despre Jeff este că el a fost dependent de droguri, iar acum se află într-un proces de recuperare. El le mulțumește celor care l-au ajutat și îl sprijină și acum să înceapă o viață nouă. „Trec printr-o perioadă grea în ultima vreme, încercând să-mi fac un rost în viață. Sunt uimit să văd că oameni care nu mă cunosc au vrut să mă ajute cu orice preț!”, a încheiat Jeff. sursa: abcnews.go.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments