Detaliul bulversant dintr-o pictură de 150 de ani. Obiectul din mâna femeii, inventat în prezent

Detaliul bulversant dintr-o pictură de 150 de ani. Obiectul din mâna femeii, inventat în prezent

- in MISTER
3208
Comentariile sunt închise pentru Detaliul bulversant dintr-o pictură de 150 de ani. Obiectul din mâna femeii, inventat în prezent
iphone 200 ani

Într-o pictură realizată în jurul anului 1860 apare un detaliu, aparent, din vremurile moderne. O femeie care se plimbă aplecată are ochii ”lipiți” de un obiect ținut în mână, care pare a fi un mobil.

Femeia este așteptată de un bărbat care stă ghemuit și care are o floare în mână, probabil, pentru ea. Toate detaliile tabloului sunt de secol XIX, doar obiectul din mâna femeii pare a fi din viitor.

Glaswegian Peter Russell a remarcat ”iPhone-ul” din mâna femeii, în timpul vizitei făcute la Muzeul Neue Pinakothek din Munchen, unde pictura – ”Cea așteptată”, realizată de Ferdinand George Waldmüller – este espusă, relatează The Independent.

Poza a fost postată pe o rețea socială, iar comentatorii au lansat tot felul de ipoteze. În timp ce unii au spus că pictorul a surprins o călătoare în timp, alții au ajuns la concluzia că tânăra ține în mână un mic volum, însă autorul nu a fost foarte atent la detalii.

Glaswegian Peter Russell, care scrie ocazional și pe un blog, s-a arătat uluit de cât de bine seamană obiectul ținut de femeie cu telefonul lui.

loading...

Facebook Comments