Unde și-a mai băgat DIAVOLUL coada. Dosarul SECRET care l-a făcut pe Papa Benedict să demisioneze

Unde și-a mai băgat DIAVOLUL coada. Dosarul SECRET care l-a făcut pe Papa Benedict să demisioneze

- in MISTER
1940
Comentariile sunt închise pentru Unde și-a mai băgat DIAVOLUL coada. Dosarul SECRET care l-a făcut pe Papa Benedict să demisioneze
Papa BenedictPhoto by Johnny Mckane on Pexels.com

Potrivit Discovery, dosarul, intitulat “Relationem”, a fost întocmit chiar la cererea papei, care a însărcinat trei cardinali să descopere adevărul despre o afacere cu încrengături ascunse. Decizia de retragere a Papei Benedict al XVI-lea a fost grăbită de existența unui dosar secret legat de o rețea a homosexualilor din Vatican, document ce i-a fost înmânat Suveranului Pontif în decembrie 2012.

Inainte de Crăciun, papa a decis să renunțe la pontificat, deși decizia a fost anunțată mai târziu. Astfel, cardinalii Julian Herranz, Josef Tomko și Salvatore De Giorgi au întocmit un raport de 300 de pagini, în cadrul căruia au detaliat cazuri de deviații sexuale chiar în sânul Bisericii Catolice, petrecute din 2007 până în prezent.

Printre acestea s-a aflat și cel de pedofilie din 2010, când un membru al corului a fost exclus din biserică pentru că a furnizat unui înalt prelat minori pentru acte sexuale.

La Reppublica scrie că în “Relationem” se dovedește cum mari capi ai Bisericii Catolice au încălcat a șasea și a șaptea poruncă. Prima, “să nu furi”, se referă la scandalul legat de Banca Vaticanului, IOR, care este în ancheta pentru spălare de bani.

A șaptea poruncă, “să nu fii desfrânat”, este clar dovedită prin cazurile numeroase de abuzuri sexuale.

Potrivit unei surse apropiate Conclavului, citate de cotidianul italian, papa, care a spus despre homosexuali că sunt “o amenințare la adresa păcii din lume”, s-a facut foc și pară când a văzut raportul și a decis să renunțe la pontificat.

Aceeași sursă susține că, în ultima zi a pontificatului său, la 28 februarie, Papa Benedict s-a întâlnit cu cei trei autori ai raportului și a decis ca documentul să-i fie înmânat noului papă, atunci când acesta va fi ales.

sursa: marturieathonita.ro

loading...

Facebook Comments