Adrian Minune a primit, din nou, 10 lei pentru o dedicație. Care a fost reacția manelistului: s-a facut liniste in sala, apoi toti au inceput sa rada: “Pune-o pe asta!…”

Adrian Minune a primit, din nou, 10 lei pentru o dedicație. Care a fost reacția manelistului: s-a facut liniste in sala, apoi toti au inceput sa rada: “Pune-o pe asta!…”

- in MONDEN
1522
Comentariile sunt închise pentru Adrian Minune a primit, din nou, 10 lei pentru o dedicație. Care a fost reacția manelistului: s-a facut liniste in sala, apoi toti au inceput sa rada: “Pune-o pe asta!…”
minune 10 lei

Adrian Minune a avut o reacție neașteptată în timpul unui eveniment, atunci când un tânăr a venit să-i ceară o dedicație, oferindu-i 10 lei. Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ. După ce a luat bancnota de 10 lei, artistul a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți.

Tânărul voia să le dedice o manea nevestei și fratelui său. Manelistul nu s-a putut abține când a văzut ce sumă a primit de la tânăr. „Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune. Apoi, manelistul a scos din buzunar o bancnotă de 500 de euro și l-a chemat înapoi pe tânăr, care însă nu s-a întors: „Ia, vino încoa’”.

Multă lume l-a criticat pe Adrian Minune pentru gestul său, acuzându-l că a uitat de unde a plecat. Manelistul pare să fi învățat din greșeală. Invitat să cânte la o petrecere, artistul s-a confruntat, din nou, cu o situație asemănătoare. Doar că de această dată a reacționat cu zâmbetul pe buze.

Aflat la masă, în timpul unei alte reprezentații, un invitat i-a oferit lui Adrian Minune 10 lei pentru o dedicație. Foarte amuzat de situație, manelistul a strigat în microfon: “Pune-o pe asta! Ai greșit buzunarul, băiatul meu!”. După care a continuat să cânte, iar toți cei prezenți au apreciat gestul artistului, scrie cancan.ro

Startul a fost dat. E mai greu pana se obisnuieste lumea cu noul tarif la lautari 🙂

minune 10 lei

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments