Anca de la Strehaia a slăbit enorm, nu mai are pic de grăsime! Uite cum și-a făcut apariția ,,diva” de la Strehaia la o plimbare cu fiul ei după ce a fost uitată de Leo. A întors toate privirile!

Anca de la Strehaia a slăbit enorm, nu mai are pic de grăsime! Uite cum și-a făcut apariția ,,diva” de la Strehaia la o plimbare cu fiul ei după ce a fost uitată de Leo. A întors toate privirile!

- in MONDEN
1163
Comentariile sunt închise pentru Anca de la Strehaia a slăbit enorm, nu mai are pic de grăsime! Uite cum și-a făcut apariția ,,diva” de la Strehaia la o plimbare cu fiul ei după ce a fost uitată de Leo. A întors toate privirile!

După ce Leo de la Strehaia și-a refăcut viața cu Dana Criminala, Anca încearcă și ea să meargă mai departe.

Recent Anca a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care apare lângă fiul ei, Alin. ,,Diva” poartă o ținută specifică etniei sale, o fustă lungă și un batic, totuși, s-a asortat elegant cu un sacou și o bluză de firmă, pe lângă asta a mai adăugat și o poșetă de mari dimensiuni, însă este de remarcat faptul că a slăbit foarte mult și arată mai bine ca oricând.

Iată-i pe cei doi:

anca de la strehaia

Fosta soție a lui Leo de la Strehaia pare să-și fi reveni complet după despărțirea de Leo de la Strehaia. După ce a șocat pe toată lumea după ce și-a pus silicoane și și-a mărit buzele, apoi și-a schimbat aspectul și și-a dat jos hainele tradiționale țigănești, acum Anca lovește din nou. Unii spun că face toate aceste lucruri pentru a-i atrage atenția lui Leo.

Dar se pare că eforturile ei au fost zadarnice fiindcă Leo pare să se fi întors în brațele Danei Criminala, dar Anca a mers mai departe cu fruntea sus și s-a transformat atât de mult, în sens pozitiv, încât pare de nerecunoscut.

În ultimele zile, Anca a postat pe contul ei de Facebook, după despărțirea de Leo, o fotografie în care apare cu un alt bărbat, la un botez. Cel care a făcut publică imaginea este tânărul din poză.

Cei doi par zâmbitori, relaxați și apropiați. Același lucru a fost observat și de amicii celor doi care au comentat în număr mare la imaginea cu pricina.

Dintre comentariile primite, dăm doar câteva exemple: ,,Vă stă bine împreună”, ,,Felicitari, îți stă mai bine cu el decât cu Leo”, ,,Te-ai măritat?”. Sursa: wowbiz.ro

Iată imaginea: 

anca de la strahaia

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments