Cea mai bogată româncă din lume, vrea să intre în politică . Pentru ce partid va candida…

Cea mai bogată româncă din lume, vrea să intre în politică . Pentru ce partid va candida…

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, MONDEN, NEWS, POLITICA, SOCIAL
1820
Comentariile sunt închise pentru Cea mai bogată româncă din lume, vrea să intre în politică . Pentru ce partid va candida…
anca verma

Este tânără, frumoasă și miliardară sau mai bine zis soție de miliardar. În trecut a fost Miss România și după ce a dat lovitura și în afaceri, acum are de gând să intre în politică. Își dorește sa candideze la următoarele alegeri parlamentare și să ocupe un scaun de deputat sau senator în circumscripția Galați.

Este vorba despre Anca Verma. Aceasta s-a stabilit de multi ani in India si este casatorita cu miliardarul Abhishek Verma, care s-a imbogatit din comertul de arme, potrivit stirilekanald.ro.

Recent, familia Verma a achizitionat o parte dintr-un brand lituanian de bauturi racoritoare, pe care vrea sa-l lanseze la nivel global. Planurile de extindere a afacerii cuprind si piata din Romania, insa ambitiile celor doi nu se opresc doar aici. Nascuta in Galati, Anca a declarat recent ca se gandeste la o eventuala candidatura in Parlamentul Romaniei, ea propunandu-si ca obiectiv sa stranga legaturile comerciale si diplomatice dintre cele doua state.

anca verma

Nu a spus însă și pentru ce partid ar candida. Probabil asteapta sa vina ofertele, care sigur vor începe să apară ținând cont că aceasta are bani cât să cumpere jumătate din România.

Mai mult de atât, cei doi soți au și ceva experiență cu dosarele penale și închisorile. Recent, miliardarul indian Abhishek Verma a fost achitat de toate acuzatiile de coruptie, pentru care si-a petrecut aproape doi ani in inchisoare. El a fost judecat pentru coruperea unor inalti demnitari din India, care l-ar fi ajutat sa obtina contracte preferentiale pentru firma lui care importa arme. Anca si Abhishek Verma au o avere evaluata la 3 miliarde dolari.

anca verma2

„In 2017, pe langa lansarea de produse si servicii Olialia in India si, desigur, in Romania, am de gand sa vizitez circumscriptia electorala a familiei noastre, sa ma reconectez cu oamenii de acolo. Avand in vedere radacinile adanci ale familiei mele in India, totusi nu exclud orice posibilitate de a intra in politica in Romania, in orasul meu natal, Galati si poate, in viitorul apropiat, pentru alegerile parlamentare din India, astfel incat sa pot servi oamenii din India si cei din Romania, direct ca un membru al Parlamentului”, a declarat Anca Verma pentru romaniavippress.ro.

loading...

Facebook Comments