Angelina Jolie a mancat greieri si tarantule cu copiii ei, in Cambodgia. “Paianjenii sunt de fapt chiar buni.”

Angelina Jolie a mancat greieri si tarantule cu copiii ei, in Cambodgia. “Paianjenii sunt de fapt chiar buni.”

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MONDEN, SOCIAL
1485
Comentariile sunt închise pentru Angelina Jolie a mancat greieri si tarantule cu copiii ei, in Cambodgia. “Paianjenii sunt de fapt chiar buni.”

Angelina Jolie a gatit tarantule pentru ea si copiii ei, in Cambodgia, intr-o emisiune de televiziune ce a fost transmisa in direct de BBC, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana, in varsta de 41 de ani, se afla in prezent in Cambodgia pentru a promova cel mai recent film pe care l-a regizat, intitulat ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, si a demonstrat in acea emisiune TV faptul ca este familiarizata cu delicatesele locale, inclusiv cu arahnidele, scorpionii si greierii prajiti.

Angelina Jolie a facut o demonstratie in fata copiilor ei si a jurnalistilor de la BBC World News, pentru a le arata modul in care se prepara si se mananca aceste specialitati gastronomice cambodgiene.

”Vedeti partea aceea dura unde se afla dintii? Trebuie sa le scoatem coltii. Credeam ca «gandacii» au facut parte intotdeauna din dieta din Cambodgia, dar apoi mi-am spus ca exista un adevar in povestile despre supravietuirea din timpul razboiului, cand, bineinteles, oamenii erau afectati de foamete si au putut sa supravietuiasca mancand astfel de preparate. Si iata ca au reusit sa supravietuiasca”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mancat pentru prima data insecte si arahnide atunci cand l-a adoptat pe fiul ei Maddox din Cambodgia. Vedeta americana a explicat si modul in care occidentalii ar trebui sa inceapa sa se familiarizeze cu aceste preparate.

”Am mancat asa ceva atunci cand am venit pentru prima data in aceasta tara. Trebuie sa incepi cu greieri. Greieri si o bere, abia apoi poti sa treci la tarantule”, a explicat celebra actrita.

Angelina a facut si o dezvaluire, spunand ca prefera paianjenii in locul scorpionilor, deoarece paianjenii au ”o aroma buna” si sunt mai usor de mestecat: ”Paianjenii sunt de fapt chiar buni, au o aroma buna. In schimb, e greu sa mesteci un scorpion”.

Insa copiii ei nu au fost de aceeasi parere si au spus ca insectele prajite de mama lor au gustul ”unor chipsuri lipsite de aroma”.

”Au gustul unor chipsuri uscate. Da, seamana cu niste chipsuri lipsite de aroma”, a spus Knox, unul dintre copiii vedetei americane.

Angelina Jolie, trimis special al Inaltului Comandament al ONU pentru Refugiati, a vizitat Cambodgia pentru prima data in anul 2001, pentru filmarile de la pelicula ”Lara Croft: Tomb Raider”. Ulterior, a adoptat un copil din aceasta tara, Maddox.

 

loading...

Facebook Comments