Bianca Drăguşanu, debut cu SCANDAL la “Te vreau langa mine”. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat ÎN DIRECT

Bianca Drăguşanu, debut cu SCANDAL la “Te vreau langa mine”. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat ÎN DIRECT

- in MONDEN
1752
Comentariile sunt închise pentru Bianca Drăguşanu, debut cu SCANDAL la “Te vreau langa mine”. Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat ÎN DIRECT
bianca dragusanu

Bianca Dragusanu a prezentat, luni, pentru prima oara emisiunea “Te vreau langa mine”. Blonda a avut parte de un incident chiar la debut.

Bianca Dragusanu a dat afara din emisiune o domnisoara care se lasase prea mult purtata de val. Uitand ca se afla intr-un platou de televiziune, tanara a folosit un limbaj neadecvat, iar prezentatoarea emisiunii a invitat-o sa paraseasca show-ul.

“Ma simt nevoita sa scot ciresele amare din dulceata si sa te invit sa parasesti platoul”, a spus Bianca Dragusanu facand referire la cadoul primit la inceputul emisiunii: un borcan cu dulceata de cirese amare.

“Dragii mei, sa nu uitam unde suntem. Trebuie sa ne comportam si sa vorbim civilizat. Suntem la televizor, nu suntem la usa cortului, nu putem sa ne exprimam asa”, a precizat Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a intrat cu emotii mari in platou, la prima ei emisiune in calitate de prezentatoare: “Am avut mari emotii in prima mea emisiune. Am tremurat din varful degetelor pana la ultimul fir de par. Umblu de 9-10 ani prin studiouri de televiziune, dar asa emotii ca azi n-am avut. Nici nu am prea dormit aseara… tot de emotii, de fapt de vineri nu prea pot dormi”.

sursa: romaniatv.net

loading...

Facebook Comments