Brigitte, plina de LACRIMI cu puţin timp înainte de a pleca în vacanţa din Dubai cu ILIE NASTASE: “Mă simt ca la puşcărie”

Brigitte, plina de LACRIMI cu puţin timp înainte de a pleca în vacanţa din Dubai cu ILIE NASTASE: “Mă simt ca la puşcărie”

- in MONDEN
1427
Comentariile sunt închise pentru Brigitte, plina de LACRIMI cu puţin timp înainte de a pleca în vacanţa din Dubai cu ILIE NASTASE: “Mă simt ca la puşcărie”
brigitte

Scandal peste scandal. Face ce face şi tot cu gândul la despărţire ajunge! Brigitte Sfăt a plâns înainte de plecarea în Dubai alături de Ilie Năstase. Vedeta susţine că el este mult prea gelos.

Brigitte Sfât susţine că se simte ca la puşcărie alături de soţul ei, el devenind foarte gelos în ultima perioadă.

“Mi-am plătit libertatea cu munca mea de şapte ani. (…) Am fost la biserică ieri. Până m-am învârtit s-a terminat programul la biserică şi m-am dus să mănânc cu Ilie. În drumul spre casă m-am gândit că am nevoie de gene. Voiam să o instruiesc pe fată că nu prea merga vânzarea. A început să mă sune Ilie unde sunt, unde sunt. E prea multă gelozie. Mă simt aşa, că pur şi simplu sunt ca la puşcărie. Vrea să ştie tot ce fac, vrea să mă prindă cu ceva. Nu cred că este iubire. Eu atunci când iubesc iubesc necondiţionat. Pe fostul soţ l-a ajutat şi la bine şi la rău”, a spus Brigitte.

“El e un om bun, dar poate să fie şi invers, depinde ce scoţi din el. Trăiesc în prezent. Nu înţeleg de ce are ieşirile astea. Asta nu e gelozie. Eu am fost geloasă şi nu am făcut aşa ceva. (…) Eu m-am pus pe mine pe locul 2. Asta e prostie. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza mea, eu îmi asum, nu am ştiut să mă respect”, a mai spus Brigitte.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în 2013, iar relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. De cealaltă parte, Ilie Năstase şi Amalia Năstase au anunţat divorţul în prag de Valentine’s Day, în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie şi au împreună doi copii.

sursa: spynews.ro

loading...

Facebook Comments