Ce a răspuns MAI la întrebarea şoferilor din România ”Pot să beau 3 beri fără să păţesc nimic?”

Ce a răspuns MAI la întrebarea şoferilor din România ”Pot să beau 3 beri fără să păţesc nimic?”

- in AUTO
1001
Comentariile sunt închise pentru Ce a răspuns MAI la întrebarea şoferilor din România ”Pot să beau 3 beri fără să păţesc nimic?”
pot sa conduc daca am baut 3 beri

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe contul de Facebook un mesaj pentru şoferi cu privire la consumul de alcool şi condusul.

”Întrebare primită pe Facebook MAI – Este adevărat că pot să beau 3 beri fără să păţesc nimic? Am înţeles că la fiolă iese 0,05!”, se arată în postarea ministerului.

Iar răspunsul MAI la această întrebare este:

”1. Din punctul nostru de vedere puteţi să beţi câte beri vreţi, atât timp cât nu conduceţi după, deşi consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătăţii!

2. Alcoolemia este stabilită de etilotest şi nu este identică pentru toată lumea la aceeaşi cantitate de alcool consumată!

3. Dacă totuşi vreţi să conduceţi, vă recomandăm berea fără alcool…este mai bine şi pentru dumneavoastră şi pentru participanţii la trafic, dar şi pentru noi!”  Sursa: businessmagazin.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments