Si-a lipit pleoapele cu superglue si acum ar putea sa nu mai vada niciodata. Ce a descoperit la 5 zile de la incident. FOTO!

Si-a lipit pleoapele cu superglue si acum ar putea sa nu mai vada niciodata. Ce a descoperit la 5 zile de la incident. FOTO!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCIAL
2304
Comentariile sunt închise pentru Si-a lipit pleoapele cu superglue si acum ar putea sa nu mai vada niciodata. Ce a descoperit la 5 zile de la incident. FOTO!

Vederea unui barbat ar putea fi afectata pentru totdeauna, dupa ce, in incercarea englezului de a deschide un tub de superglue, lichidul i-a sarit in globul ocular si i-a lipit pleoapele.

Ben Wyatt din Anglia a scapat din greseala lichidul in ochi, in timp ce incerca sa deschida tubul. Imediat ce lichidul i-a ajuns pe pupila, instinctiv, a clipit iar genele si pleoapele i s-au lipit intre ele, conform Metro

superglue1

Ben a reusit, in cele din urma, sa le dezlipeasca si a fost la spital, doar ca la 5 zile dupa incident a inceput sa vada incetosat si i s-a transmis ca ar putea suferi de abraziunea corneei.

Barbatul a declarat: “E posibil sa-mi fi pierdut o parte din capabilitatea de a vedea pentru totdeauna. Pot sa vad, dar daca imi inchid si celalalt ochi, nu ma ajuta prea mult. Sper ca pe parcurs sa isi revina. Am avut migrene ingrozitoare de cand s-a intamplat incidentul”.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments