Cel mai fericit barbat de pe planeta ! Se insoara cu GEMENELE care au innebunit internetul. VIDEO

Cel mai fericit barbat de pe planeta ! Se insoara cu GEMENELE care au innebunit internetul. VIDEO

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
1602
Comentariile sunt închise pentru Cel mai fericit barbat de pe planeta ! Se insoara cu GEMENELE care au innebunit internetul. VIDEO
gemenele

Gemenele australience care au devenit arhicunoscute datorita faptului că împart același iubit, își duc relația la următorul nivel. Anna si Lucy DeCinque au anunțat că se vor căsători că Ben Byrne, un mecanic din Perth care le este iubit comun de 2 ani.

Taximetristului nu i-a venit sa creada ce se intampla, un cuplu intretinea…

“Ne dorim să rămânem însărcinate, în același timp”, afirma australiencele care au devenit cunoscute după ce au cheltuit 250.000 de dolari pe operații estetice!

Cele două surori gemene au însă o mare problemă: poligamia este interzisă în Australia, astfel că nunta trebuie să aibă loc într-o altă țară, ce permite astfel de mariaje. sursa: romaniatv.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments