Minune inainte de Paste ? S-a rugat Maicii Domnului si icoana a inceput sa LACRIMEZE ! Care e parerea martorilor

Minune inainte de Paste ? S-a rugat Maicii Domnului si icoana a inceput sa LACRIMEZE ! Care e parerea martorilor

- in MISTER
2110
Comentariile sunt închise pentru Minune inainte de Paste ? S-a rugat Maicii Domnului si icoana a inceput sa LACRIMEZE ! Care e parerea martorilor
icoana

In timp ce se rugau la o icoana cu Maica Domnului in Biserica „Sfântul Ioan Iacob Românul” din Sibiu,  aceasta a inceput sa lacrimeze. Credinciosii cred ca este o adevarata minune chiar acum in Postul Pastelui.

O româncă bolnavă de cancer în stadiu terminal s-a vindecat în mod miraculos

Martori la minune, preotii cred si ei in puterea divina a icoanei. Afirma insa ca minunile se intampla doar celor care crede in ele cu inima curata.

De atunci au in suflete credinta ca, toate rugaciunile le sunt ascultate. Sunt convinsi ca, icoana face minuni si Maica Domnului ii ajuta pe cei care se roaga din tot sufletul, asa ca vin sa ceara sprijin si alinare pentru nevoile lor.

icoana care lacrimeaza

Din obrazul stang al Maicii, lacrimile curg siroaie. Au izvorat, spun oamenii, la priveghire si de-atunci umplu sufletele chinuite de speranta, informeaza stirilekanald.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments