Cele mai norocoase zodii. Horoscopul banilor în luna martie 2017. Vezi cati bani o sa ai

Cele mai norocoase zodii. Horoscopul banilor în luna martie 2017. Vezi cati bani o sa ai

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, LIFESTYLE, MONDEN
1647
Comentariile sunt închise pentru Cele mai norocoase zodii. Horoscopul banilor în luna martie 2017. Vezi cati bani o sa ai
horoscop

Prima lună a primăverii vine cu surprize financiare plăcute pentru câțiva dintre nativii horoscopului. Iată cum o să stai la capitolul bani în luna martie 2017!

Berbec

Va trebui să muncești foarte mult în această lună, pentru a fi sigur că veniturile ți se vor dubla. Vei primi o nouă ofertă de muncă. Analizeaz-o cu grijă și ia o hotărâre după ce te-ai consultat și cu cei apropiați. La sfârșitul lunii, apar cheltuieli neprevăzute.

Taur

Pentru tine, luna martie nu este favorabilă din punct de vedere financiar. Deciziile majore privind achizițiile și economiile trebuie să fie efectuate în primele trei săptămâni ale lunii. Fluxul de bani de care vei dispune în ultimele zile ale lui martie vor proveni din câteva vânzări pe care le vei face.

Gemeni

Situația ta financiară va fluctua în luna martie. După 22 martie, situația se va îmbunătăți. Vei avea din nou un venit constant, dar trebuie să depui un mare efort ca să reușești să mai pui și ceva deoparte.

Rac

Datorită abilităților tale, vei reuși să câștigi din ce în ce mai mulți bani. În proiectele în care te vei implica ești încurajat de familie și de prieteni. Este posibil să-ți fie rambursată o sumă considerabilă de bani.

Leu

Stai foarte bine la capitolul bani în această lună. Câștigurile ți se vor înmulți datorită unor surse contacte de peste mări și țări. Este posibil să faci și o călătorie în străinătate pentru a-ți accesa o parte din bani.

Fecioară

Va trebui să faci câteva schimbări majore în strategiile tale financiare în această lună. Important este să iei cele mai bune hotârâri cu privire la cheltuielile lunare. În felul acesta, vei avea bani și în lunile care urmează.

Balanță

Nu vei avea probleme financiare în această lună, mai ales în ultimele săptămâni din martie. Dar, pentru asta, va trebui să faci compromisuri. Temperează-ți dorința de a fi generos la bani cu cei din jur în această lună.

Scorpion

Nativii născuți sub această pecere astrologică trebuie să fie foarte vigilenți cu privire la  tranzacțiile monetare din această lună. După 20 martie, situația se va ameliora, iar veniturile îți vor ajunge pentru a-ți plăti toate datoriile acumulate la începutul lunii.

Săgetător

Situația ta financiară va fluctua în această lună. Ai tendința de a cheltui mai mult decât îți permiți, motiv pentru care vei fi nevoit să te împrumuți. Cheltuiește doar pe lucruri de care ai nevoie, pentru a te descurca financiar toată luna.

Capricorn

Vei avea bani din belșug în această lună. Dacă plănuiești să-ți cumperi o casă nouă, fă asta după  20 martie. Motivul? Investițiile legate de imobiliare vor da randament după această perioadă.

Vărsător

Vei avea suficienți bani pentru a cumpăra toate lucrurile de care are nevoie familia ta. În cazul în care plănuiești să faci achiziții semnificative (o casă, o mașină sau un teren), așteaptă până luna viitoare, când sunt șanse să primești o moștenire.

Pești

Nativii Pești sunt sfătuiți să facă tranzacții monetare cu circumspecție, chiar dacă vor sta foarte bine la capitolul bani. Vei reuși să-ți crești finanțele la sfârșitul lunii, cumpărând bunuri și echipamente pentru proiectul în care ai de gând să te implici.

sursa: clickpentrufemei.ro

loading...

Facebook Comments