Inspectorii ANAF au amendat un batran PODAR pentru ca nu avea casa de marcat. Reactia batranului a devenit VIRALA

Inspectorii ANAF au amendat un batran PODAR pentru ca nu avea casa de marcat. Reactia batranului a devenit VIRALA

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1217
Comentariile sunt închise pentru Inspectorii ANAF au amendat un batran PODAR pentru ca nu avea casa de marcat. Reactia batranului a devenit VIRALA
podar

Doi inspectori ai ANAF l-au amendat pe podarul de la ultimul bac functional din judetul Satu Mare, care face legatura peste Somes intre Pomi si localitatile din judetul Maramures. Suparat, omul a scos bacul la mal.

Inspectorii de la ANAF Oradea i-au controlat actele lui Ioan Cot, podarul care tine in functiune de o viata intreaga bacul vital pentru legatura dintre comunitatile locale invecinate, si au descoperit ca acesta nu are casa de marcat, informeaza satumareonline.ro.

Ioan Cot a fost amendat cu 6.000 de lei si a fost atentionat ca sanctiunea trebuie platita in termen de 24 de ore, in caz contrar valoarea acesteia urmand sa creasca.

Bacul este administrat de o firma cu acte in regula, cu contabilitate si tot ce trebuie, iar cei care apeleaza la serviciile podarului primesc si bonuri fiscale, pe care apar si sumele platite. Inspectorii erau meultumiti deoarece casa de marcat nu este la podar.

Inspectorii ANAF s-au intors si vineri, cu masina cu girofar, sa-l intrebe daca a platit amenda sau nu. Reactia lui Ioan Cot i-a surprins pe functionari.

Acesta a chemat doi consateni, fiecare cu cate-un tractor, a legat bacul de utilaje si l-a urcat pe mal.

Amuzant este faptul ca inspectorii de la ANAF au ramas blocati pe malul gresit si l-au intrebat pe batranul podar cum pot ajunge pe malul celalalt.

Ioan Cot le-a raspuns, aratandu-le in zare, in aval de Somes: “Vedeti drumeagu’ ala prin tufisuri? Noa, daca mereti tot drept pe ala, ajungeti pana la Seini, care-i pe malul celalalt, ghinion! Dar mai e o speranta, totusi! Astia au promis ca vor face un pod acolo, cica e gata si proiectul si studiul de fezabilitate sau ce dracu’. Pana ajungeti voi acolo, e posibil sa fie gata si podul. Drum bun!”

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments