Clarvăzătoarea Carmen Harra face o profeţie TERIBILĂ pentru 2018! Cum ar fi afectată România

Clarvăzătoarea Carmen Harra face o profeţie TERIBILĂ pentru 2018! Cum ar fi afectată România

- in INEDIT, MONDEN
1405
Comentariile sunt închise pentru Clarvăzătoarea Carmen Harra face o profeţie TERIBILĂ pentru 2018! Cum ar fi afectată România
carmen harra

Carmen Harra, despre momentele dificile de anul acesta. Clarvăzătoarea susține că 2018 va fi un an al schimbărilor și există pericolul izbucnirii unui război mondial.

Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate la început de ani. Dacă nu vor exista „bombe în showbiz”, cu siguranță vor exista schimbări majore pe plan politic, conform spuselor ei.

”E un an de cotitură 2018, există pericolul izbucnirii unui război mondial. Prevăd căderi de guverne, prăbuşiri de la putere. Schimbările vor fi benefice, nu doar pentru SUA, ci vor reechilibra situaţia în lume. Vor fi schimbări politice şi economice care vor influenţa următorii ani. Anul va rămâne în istorie, dar în România va fi un an bun, nu va fi afectată ţara noastră din niciun punct de vedere. E bine să nu fii băgat în seamă uneori, astfel, va fi pentru ţara noastră un an de armonie, de echilibru. Vor fi pierderi în luna februarie. 2018 este un an mai puternic decât anul care a trecut. Este un an bun pentru iubire şi căsătorie. Nu vor fi multe bombe in showbiz, doar pe plan politic.” a declarat aceasta în emisiunea Răi da’ Buni, dupa cum relateaza libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments