Veste șocantă pentru admiratorii Danei Grecu! S-a întâmplat ani la rând, dar ACUM S-A AFLAT. Detalii dure

Veste șocantă pentru admiratorii Danei Grecu! S-a întâmplat ani la rând, dar ACUM S-A AFLAT. Detalii dure

- in MONDEN
903
Comentariile sunt închise pentru Veste șocantă pentru admiratorii Danei Grecu! S-a întâmplat ani la rând, dar ACUM S-A AFLAT. Detalii dure
dana grecu plange

A fost o veste șocantă pentru admiratorii Danei Grecu, realizatoarea de la Antena 3, atunci când a făcut publică despărțirea de tatăl copiilor ei. Dar nu și pentru apropiați. Toți cei din jurul lor știau că soțul Danei are o amantă de ani buni și că cei doi sunt legați doar formal, de actele căsătoriei și cele ale fi rmelor pe care le administrează împreună. Povestea despărțirii lor este una dureroasă pentru prezentatoare și nu este exclus să se lase cu vizite la tribunal pentru împărțirea averii.

Dana Grecu, în vârstă de 40 de ani, a fost invitată săptămâna aceasta în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde i-a mărturisit indirect, lui Mihai Gâdea, că a divorțat: „Pe mine, de azi, mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață”, a dezvăluit prezentatoarea, la Antena 3.

Între timp, Bogdan Grecu își expune idila cu mai tânăra Ioana Toma, pe siteurile de socializare, declarând că o are alături pe „fata din vis” și nici ea nu se lasă mai prejos, scriind „Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea!”, recunoscând public că relația lor durează de mult timp.

Dana și Bogdan au împreună nu doar foarte multe afeceri, ci și doi copii, pe David, în vârstă de 14 de ani, și pe Maria, în vârstă de 11 ani. Sursa: evz.ro

Bogdan Grecu si Ioana Toma

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments