Un bărbat s-a hrănit doar cu cartofi timp de un an. Rezultatul este surprinzător

Un bărbat s-a hrănit doar cu cartofi timp de un an. Rezultatul este surprinzător

- in SANATATE
1343
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat s-a hrănit doar cu cartofi timp de un an. Rezultatul este surprinzător
slabit cartofi1

Un australian s-a hrănit doar cu cartofi timp de un an. Rezultatul? A slăbit 50 de kilograme. Deși majoritatea doctorilor și nutriționiștilor nu recomandă acest regim restrictiv, Andrew Flinders Taylor a decis să nu țină cont de părerea lor. Înainte de a urma dieta, bărbatul s-a documentat și a întocmit un plan cu ajutorul unui medic și al unui nutriționist, scrie The Independent.

În ciuda avertismentelor specialiștilor, Taylor a fost sigur că va obține toate vitaminele și mineralele necesare din cartofi și a inclus în alimentație diverse soiuri. Iar unii experți l-au susținut și au mărturisit că acest plan nu este unul foarte periculos, deși nu face parte din dietele sănătoase. Nutriționistul Rhiannon Lambert spune că acest aliment reprezintă o sursă bogată de fibre, dă senzație de sațietate și are o densitate calorică mică.

Cartofii albi conțin toți aminoacizii necesari pentru a crea proteine, a repara celulele și pentru a lupta împotriva bolilor, însă o dietă bazată numai pe cartofi albi poate duce la deficiențe de vitamine. Din acest motiv, Taylor a optat și pentru consumul de cartofi dulci, bogați în vitaminele A, E și C.

Starea de sănătate continuă să se îmbunătățească. Am avut colesterolul crescut, dar acum e scăzut, de asemenea și tensiunea și nivelul de zahăr din sânge,” a spus Taylor.  sursa: digi24

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments