Desi are 71 de ani, Petre Roman isi mai doreste copii! Ce spune sotia lui, Silvia Chifiriuc. Cei doi mai au un baietel.

Desi are 71 de ani, Petre Roman isi mai doreste copii! Ce spune sotia lui, Silvia Chifiriuc. Cei doi mai au un baietel.

- in MONDEN
1331
Comentariile sunt închise pentru Desi are 71 de ani, Petre Roman isi mai doreste copii! Ce spune sotia lui, Silvia Chifiriuc. Cei doi mai au un baietel.
petre-si-silvia

Petre Roman isi mai doreste copii la 71 de ani! El si sotia lui, Silvia Chifiriuc, au de gand sa mai faca un copil. Cei doi mai au un baietel, pe nume Petrus, in varsta de 9 ani.

“Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a declarat Silvia Chifiriuc, pentru Click!

Cat despre casnicia celor doi, Silvia a declarat ca se inteleg de minune, iar Petre Roman o impresioneaza placut de fiecare data.

petre-roman-2

“Este o potrivire extrem de frumoasă între noi, aşa cum am mai spus, o relaţie cum e relaţia noastră se bazează în primul rând pe iubire, respect şi multă înţelegere. Sunt un om foarte natural, chiar dacă au fost perioade în care nu am putut să îmi exprim această naturaleţe dar uşor-uşor se va regla.

Pe mine m-a impresionat amabilitatea lui şi educaţia pe care a primit-o de la părinţi. Este un getleman cu adevărat. Mi-a transmis foarte multă căldură…”, a spus Silvia Chifiriuc.

Fostul premier Petre Roman si cantareata Silvia Chifiriuc s-au cununat religios, in iunie 2009, in cadrul unei ceremonii discrete. Acesta a fost casatorit 34 de ani cu Mioara Roman si au impreuna o fiica, Oana Roman.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments