Cu ochii plini de lacrimi, Andreea Bălan a fost obligată să dea o veste extrem de tristă fanilor: ,,Plâng încontinuu şi blamez Universul”

Cu ochii plini de lacrimi, Andreea Bălan a fost obligată să dea o veste extrem de tristă fanilor: ,,Plâng încontinuu şi blamez Universul”

- in MONDEN, SOCANT, SOCIAL
1772
Comentariile sunt închise pentru Cu ochii plini de lacrimi, Andreea Bălan a fost obligată să dea o veste extrem de tristă fanilor: ,,Plâng încontinuu şi blamez Universul”
andreea balan si copilul bolnav de cancer

Andreea Bălan are, la fel ca multe alte vedete de la noi, un suflet mare, este un om delicat care se emoționează foarte repede și a trăit clipe îngrozitoare în momentul în care a văzut o fetiță suferind de cancer, acest lucru a afectat-o atât de mult mai ales fiindcă și ea a devenit recent părinte.

Cântăreața și-a petrecut o mare parte a zilei de luni alături de mai mulți copii bolnavi de cancer și a văzut unele lucruri, a trăit câteva momente care pur și simplu i-au frânt inima…

Cea care a făcut-o pe Andreea să plângă a fost, mai ales, una dintre copile. Artista a insistat că vrea să o ia cu ea, dar i s-a spus că acest lucru nu e posibil.

Andreea a postat pe Instagram un clip sfâșietor, pe care îl puteți vedea mai jos, alături de următoarele cuvinte: ,,Azi am trăit un moment inimaginabil, foarte greu, sfâşietor… M-am jucat cu copiii bolnavi de cancer şi am încercat să le alin un pic suferinţa. Acest îngeraş, Natalia, s-a ataşat de mine în câteva minute, iar la plecare, pur şi simplu nu a vrut să mai îmi dea drumul… Când am vazut reacţia ei, am vrut să o iau cu mine câteva ore, dar nu am avut voie… Plâng încontinuu şi blamez Universul pentru că este atât de crud cu suflete atât de pure”.

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea la sfârșitul lunii martie, pe o plajă din California, Sunset Beach. Cei doi au împreună o fetiță care s-a născut pe data de 9 octombrie 2016. Părinții au botezat-o Ella Maya. Sursa: spynews.ro

loading...

Facebook Comments