După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader face dezvăluiri fără perdea și despre fosta soție, Gabriela Cristea: ”Cheltuia pe lună…”

După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader face dezvăluiri fără perdea și despre fosta soție, Gabriela Cristea: ”Cheltuia pe lună…”

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN
1824
Comentariile sunt închise pentru După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader face dezvăluiri fără perdea și despre fosta soție, Gabriela Cristea: ”Cheltuia pe lună…”
toader si cristea

Marcel Toader și ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea au discutat față-n față și au dezbătut subiectul ”căsniciile lui Toader”. Afaceristul a dezvăluit cât a cheltuia Gabriela Cristea pe lună.

După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader a trecut și la Gabriela Cristea, fosta lui soție. ”Mama adoptivă” a Gabrielei Cristea susține că prezentatoarea TV a plecat din căsnicia cu afaceristul doar cu 50 de lei.

”Gabriela cheltuia 37000 de ron pe lună. (…) Ea m-a cerut în căsătorie. Unde am cerut-o în căsătorie pe Gabriela era camera de hotel 1200 de euro pe noapte”, a declarat Marcel Toader pentru ”Xtra Night Show”.

Marcel Toader a spus totul fără perdea și a dezvăluit câți bani cheltuia Gabriela Cristea pe vremea când erau căsătoriți.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

sursa: spynews.ro

loading...

Facebook Comments