După o căsnicie de 22 de ani, artista divorța de Ion Dichiseanu. Acum, Simona Florescu face un anunț neașteptat! Nimeni nu se aștepta la o așa veste!

După o căsnicie de 22 de ani, artista divorța de Ion Dichiseanu. Acum, Simona Florescu face un anunț neașteptat! Nimeni nu se aștepta la o așa veste!

- in MONDEN
1607
Comentariile sunt închise pentru După o căsnicie de 22 de ani, artista divorța de Ion Dichiseanu. Acum, Simona Florescu face un anunț neașteptat! Nimeni nu se aștepta la o așa veste!
simona-florescu

Simona Florescu și Ion Dichiseanu își cresc împreună nepoțica și au o relație foarte strânsă, de prietenie.

La opt ani de la divorț, Simona Florescu și Ion Dichiseanu nu mai au niciun fel de resentimente. Din contră, cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată.

„Am rămas în relații foarte bune, suntem foarte buni prieteni, poate mai buni ca niciodată. Sigur că ne întâlnim, avem grijă de nepoțică împreună”, a mărturisit Simona Florescu.

Artista nu a ascuns faptul că ea și fostul soț au fost recent, în vizită la părinții săi care locuiesc în Buzău și care au fost foarte încântați să dea ochii cu Ion Dichiseanu.

„Am fost împreună cu Dichi la Adjud, pentru că el și ginerele meu și-au lansat cărțile. După am zis hai să trecem și pe la părinții mei, care locuiesc în Buzău, să le facem o surpriză. S-au bucurat foarte mult când ne-au văzut. Și Dichi a fost tare încântat”, a adăugat aceasta.

Artista a divorțat de Ion Dichiseanu în urmă cu opt ani, după o căsnicie de 22 de ani. Simona Florescu a fost marcată de această despărțire și nu a mai reușit să aibă o altă relație serioasă.

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț, în ciuda faptului că familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj. Cu timpul însă, părinții săi au ajuns să-l îndrăgească foarte tare pe actor.

„La început, părinții mei nu au fost de acord. Dar m-au lăsat să-mi urmez eu dorințele mele, apoi s-au obișlnuit cu ideea.”, a mai mărturisit Simona.

Deși între Simona Florescu și fostul soț era o diferență mare de vârstă, de aproximativ 35 de ani, căsnicia lor a durat nu mai puțin de 22 de ani, iar acum ambii sunt bunici, după ce fiica lor, Ioana, a născut o fetiță, în urmă cu un an și o lună. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments