D’ale lui Godina: Am aflat la Centrul Medical al MAI că sunt obez și nu pot fi polițist. Paradoxul e că sunt deja

D’ale lui Godina: Am aflat la Centrul Medical al MAI că sunt obez și nu pot fi polițist. Paradoxul e că sunt deja

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS, SOCIAL
1024
Comentariile sunt închise pentru D’ale lui Godina: Am aflat la Centrul Medical al MAI că sunt obez și nu pot fi polițist. Paradoxul e că sunt deja
godina

Poliţistul vedeta, Marian Godină, a anuntat pe pagina sa de Facebook că a decis să dea din nou examen de admitere la Academia de Poliţie „A.I. Cuza”, la frecvenţă redusă, la care pot participa agenții de poliție care îndeplinesc unele condiții și care vor să devină ofițeri. „Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m și 85 kg sunt obez și, astfel, nu sunt apt să devin polițist (paradoxul e că sunt deja)”, a scris Godină pe rețeaua de socializare. 

„Anul ăsta m-am decis să dau din nou examen de admitere la Academia de Poliție A.I. Cuza, la forma de învățământ frecvență redusă, la care pot participa agenții de poliție care îndeplinesc unele condiții și care vor să devină ofițeri, asta în cazul în care sunt admiși, iar apoi și termină cei 3 ani de academie.

Azi am susținut proba sportivă de care am trecut cu brio, iar apoi m-am dus la Centrul Medical al MAI pentru proba medicală. Pe lângă lista lungă de analize și examene medicale, am început prin a fi măsurat și cântărit. Am aflat cu ocazia asta că la 1.77 m și 85 kg sunt obez și, astfel, nu sunt apt să devin polițist. (paradoxul e că sunt deja)

Fiind dezbrăcat în chiloți, am întrebat medicul dacă îi par obez, însă mi-a spus că asta e, trebuie să se ia după tabel, așa că mă trimite să îmi fac niște analize suplimentare la un endocrinolog care va trebui să ateste faptul că glanda mea tiroidă e în regulă și că nu sunt obez. Mă întreb ce se întâmpla dacă picam azi proba sportivă. Era un fel de „ești inapt să devii polițist, deși ești polițist”. Cred că era normal să mă dea afară.

Dar dacă n-am să pot demonstra că fac sport, că acel tabel nu mi se poate aplica și că nu sunt obez, ce se va întâmpla? O să pot rămâne polițist, deși voi fi inapt să particip la un examen pentru a deveni ofițer?

Nu știu dacă e de râs sau de plâns, cert e că mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar obez chiar nu mi-a zis nimeni până acum”, a scris Marian Godină pe Facebook.

loading...

Facebook Comments