Exclusiv. Andreea Mantea vorbește pentru prima oară despre relația lui Cristi Mitrea cu fiul lor.

Exclusiv. Andreea Mantea vorbește pentru prima oară despre relația lui Cristi Mitrea cu fiul lor.

- in MONDEN
1161
Comentariile sunt închise pentru Exclusiv. Andreea Mantea vorbește pentru prima oară despre relația lui Cristi Mitrea cu fiul lor.
Andreea Mantea

Andreea Mantea a vorbit, pentru prima oară, despre despărțirea de Cristi Mitrea, tatăl copilului său. Frumoasa brunetă a preferat să fie discretă în ceea ce privește relația cu lupătorul MMA, însă, iată că discreția nu înseamnă neapărat că evită subiectul complet.

Andreea Mantea a vorbit despre căsătorie, despre un al doilea copil și despre alte detalii intime din viața ei.

Întrebată care este relația dintre David, fiul ei, și Cristi Mitrea, vedeta a dezvăluit că lucrurile se desfășoară normal. Acest lucru vine după o perioadă în care luptătorul MMA a fost absent din viața ei și a copilului.

„Întâlnirile lor sunt absolut normale, că între un tată și fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună,” a dezvăluit Andreea Mantea, pentru revista VIVA!

Cât despre rochia de mireasă, Andreea Mantea a mărturisit că a visat deseori la marele moment.

„Da, mi-am imaginat cum ar fi, ca orice fată. Firește că și eu mi-am imaginat cum ar fi rochia de mireasă și cum să fie nunta. La un moment dat, mi-am dorit o nuntă cu foarte multe tradiții, pentru că avem tradiții atât de frumoase în țara noastră! Am avut momente când mi-am imaginat o nuntă la care să fim doar eu, mirele și preotul. Pe măsură ce evoluezi, lucrurile sau perspectivele se schimbă.

Acum cred că uniunea dintre doi oameni este ceva atât de unic și de intim… Așa că acum mi-aș dori o nuntă cât mai intimă,” a explicat Andreea Mantea.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în emisiunea „Burlăcița”, unde au format un cuplu. Cei doi s-au despărțit ulterior, dar au împreună un băiețel, pe David. Sursa: spynews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments