Femeia după care a suspinat Florin Piersic toată viața: “Mi-ar fi plăcut să îmi fie și nevastă”

Femeia după care a suspinat Florin Piersic toată viața: “Mi-ar fi plăcut să îmi fie și nevastă”

- in MONDEN
798
Comentariile sunt închise pentru Femeia după care a suspinat Florin Piersic toată viața: “Mi-ar fi plăcut să îmi fie și nevastă”

Marele actor Florin Piersic, care a explicat de ce nu suportă să i se spună maestre, a fost, în tinerețe, unul dintre ceie mai cuceritori bărbați din România și a făcut numeroase cuceriri de-a lungul anilor.

Cu toate acestea, într-un interviu, artistul mărturisea că a suspinat îndelung după interpreta de muzică populară Irina Loghin, cea care și-a căutat multă vreme menajeră.

Florin Piersic a fost profund impresionat de frumusețea și talentul de excepție al Irinei Loghin.

Irina Loghin
foto: Libertatea

 “Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă. Cântecul ei, vocea puternică şi tulburătoare «m-au aruncat» pentru câteva minute înapoi cu aproape douăzeci de ani, în raiul copilăriei mele.

Era clar, femeia asta avea în voce, în atitudine, pe chip, sunetele ce-mi tulburaseră inima când eram doar o crenguţă de piersic ce înmugureşte. Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!? Mi-a răspuns: Irina Loghin! Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă!

Într-o seară, Costel Constantin, mi-a spus că Irina e-n sală. Cred c-am jucat ca niciodată. Doream s-o impresionez, să vadă şi ea că nici eu nu sunt de colo. Aţi înteles ce este Irina Loghin pentru mine? A fost şi va rămâne «dulcea doină» a tinereţii şi împlinirii mele ca artist. Mi-a pus o pană la aripile cu care încerc să zbor! Irina, îţi mulţumesc!”, a declarat Florin Piersic. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments