Irina Loghin s-a dus de urgență la doctor după ce s-a întors din America. Îndrăgita cântăreață a luat un virus puternic când se afla în turneu. Cum se simte acum

Irina Loghin s-a dus de urgență la doctor după ce s-a întors din America. Îndrăgita cântăreață a luat un virus puternic când se afla în turneu. Cum se simte acum

- in MONDEN
1234
Comentariile sunt închise pentru Irina Loghin s-a dus de urgență la doctor după ce s-a întors din America. Îndrăgita cântăreață a luat un virus puternic când se afla în turneu. Cum se simte acum
irina loghin1

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a luat un virus puternic în timpul turneului din SUA, iar imediat ce a revenit în țară a fost nevoită să meargă de urgență la medic.

Solista era îngrijorată că ar fi putut lua un virus care a ucis mulţi oameni în America.

Puternicul virus gripal care a facut deja victime in tara noastra se pare ca umbla si prin America. Doamna Irina Loghin dupa ce a sustinut o serie de concerte dintr-un turneu pe care l-a avut in Statele Unite, a declarat ca s-a simtit brusc obosita si au aparut probleme la nivelul gatului.

Pentru a se asigura ca nu a fost infestata cu virusul gripal, care in ultima vreme a afectat foarte multe persoane, cantareata d emuzica populara a mers imediat la doctor. Intr-un interviu acordat la postul de televiziune Antena Star, Irina Loghin a declarat:

„Nu e chiar aşa de grav. Şi în America este ca şi la noi, acelaşi virus. Nu cred că l-am luat pe acela periculos. Cum am ajuns în ţară am mers de urgenţă la medic. După nopţi pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sâmbătă, duminică în locuri diferite, schimbarea şi de temperatură, toate acestea s-au resimţit.

Este foarte solicitant, am şi o vârstă, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit şi cu virusul, dar nu cred că a fost chiar un virus, că nu am făcut febră. Am răguşit, ceeea ce mi se întâmplă foarte rar. Mulţumesc Lui Dumnezeu că sunt încă rezistentă.

Dar bine ar fi să mă mai potolesc. Satisfacţia este cum te primesc românii din America, a venit un număr mare de români la spectacol, ne-am simţi bine, dar răcelile sunt inevitabile. Şi Maria Dragomiroiu era răcită de aici din Bucureşti. Aparatele de aer condiţionat ne-au pus probleme, că ne băteau în cap când eram pe scenă”, a spus Irina Loghin în emisiunea  „Agenția VIP”.

Irina Loghin (supranumită regina muzicii populare, n. 19 februarie 1939, Gura Vitioarei, județul Prahova) este o renumită interpretă de muzică populară. A fost, pe rând, solistă a ansamblului Ciocârlia, Barbu Lăutaru și Ciprian Porumbescu. Cu o bogată activitate concertistică și cu un număr mare de evidențieri discografice, Irina Loghin a cântat o lungă perioadă de timp și în străinătate.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

IrinaLoghin

loading...

Facebook Comments