S-a dezbrăcat și a intrat în cadă să facă o baie. Imediat ce s-a cufundat în apa caldă, pisica s-a năpustit asupra ei, agitându-se teribil. Inițial a crezut că vrea să se joace, dar uite ce făcea de fapt animalul: (video)

S-a dezbrăcat și a intrat în cadă să facă o baie. Imediat ce s-a cufundat în apa caldă, pisica s-a năpustit asupra ei, agitându-se teribil. Inițial a crezut că vrea să se joace, dar uite ce făcea de fapt animalul: (video)

- in INEDIT
1554
Comentariile sunt închise pentru S-a dezbrăcat și a intrat în cadă să facă o baie. Imediat ce s-a cufundat în apa caldă, pisica s-a năpustit asupra ei, agitându-se teribil. Inițial a crezut că vrea să se joace, dar uite ce făcea de fapt animalul: (video)
pisica salvatoare

Nu de putine ori, am auzit despre cazuri in care, animalul de casa isi salveaza eroic stapanul din tot felul de incurcaturi sau chiar de la moarte.

De fapt animalele de companie sunt recunoscute pentru abilitatea lor nemaipomenita de a simti pericolul sau cand stapanul lor este in primejdie, ori urmeaza sa i se intample ceva grav.

Nimic deosebit pana aici, insa din toate aceste animale de casa, cel mai renumit in salvari umane este cainele. Cainele cu simturile lui ascutite si cu devotamentul neconditionat fata de omul care ii are de grija, este situat pe primul loc in ceea ce priveste cazurile de salvari spectaculoase de vieti omenesti. Unii fiind chiar antrenati special in acest scop, deoarece este un animal care se supune si invata usor.

Dar ce mai are omul pe langa casa si chiar in casa? O PISICA! Da, chiar ea pisica. Ea este regina, este felina care toarce in bratele noastre si ne face masaj cu gherutele. Insa de departe este stiut ca, frumoasele feline nu sunt usor de dresat si nu prea se supun. Au totusi un instinct foarte dezvoltat, in special femelele: se comporta ca niste mame adevarate, iar noi de multe ori suntem vazuti de catre superbele pufosenii, ca niste copii ai lor.

Au fost surprinse cazuri in care pisica salveaza puii de gaina, luandu-i in protectia sa. Un astfel de caz este si cel al unei tinere din Rusia. Fata a intrat in cada pentru a se imbaia. In acel moment pisica ei, a intrat in baie si a inceput sa se agite pe langa cada mieunand puternic. A sarit apoi pe marginea cazii si disperata si-a apucat stapana de mana incercand sa o traga afara din cada.

Atunci proprietara animalului a realizat ce facea in realitate pisica ei: Incerca sa o salveze de la inec!

Imaginile suprinse chiar de stapana animalului au facut inconjurul internetului:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments