Lidia Buble a trecut prin momente cumplite, în timpul unui concert la Mizil! Poliția a intervenit de urgență, iar cântăreața a fugit! A urcat pe scenă, dar ce a urmat depășește orice imaginație!

Lidia Buble a trecut prin momente cumplite, în timpul unui concert la Mizil! Poliția a intervenit de urgență, iar cântăreața a fugit! A urcat pe scenă, dar ce a urmat depășește orice imaginație!

- in MONDEN
898
Comentariile sunt închise pentru Lidia Buble a trecut prin momente cumplite, în timpul unui concert la Mizil! Poliția a intervenit de urgență, iar cântăreața a fugit! A urcat pe scenă, dar ce a urmat depășește orice imaginație!
lidia buble

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, dar în urmă cu câteva zile, artista a trecut prin momente de-a dreptul cumplite în timpului unui concert!

Cântăreața s-a bucurat că a ajuns în Mizil, acolo unde urma să susțină un concert pentru fanii ei, dar ceea ce a urmat depășește orice imaginație!

Nici nu și-a început bine recitalul, că au și început o mare parte din cei prezenți în public să arunce cu…fructe în Lidia Buble! După ce a cântat trei piese, iubita lui Răzvan Simion a decis că este suficient calvarul îndurat și a părăsit scena, fiind însoțită de poliție pentru a o proteja.

„Duminică seara, în jurul orei 22.20, la serbările toamnei, Lidia Buble a părăsit scena pe care susţinea un recital la sărbătorile Mizilului, după ce în aceasta s-a aruncat cu fructe din public în acea seară, aducând apoi acuze la adresa organizatorilor. Evenimentul neplăcut pune localitatea într-o lumină proastă după ce, în anii 2000, primarul de atunci lansase vorba că este un oraş bolnav de SIDA, ca să îl poata declara zonă defavorizată. În urma acestui eveniment neplăcut sigur va fi catalogat ca un oraş majoritar ţigănesc.

A cântat doar trei melodii. Nu a mai revenit, a plecat flancată de poliţia locală. S-a aruncat prima dată în timpul celei de a doua melodii, aceasta a criticat autorul, s-a aruncat şi în timpul următoarei, a terminat melodia, a mulţumit pentru comportamentul autorilor şi a coborât de pe scenă şi a plecat”, a declarat un martor prezent la concert. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments