Explicația halucinantă a lui Călin Geambașu, după ce s-a aflat că a cerut-o de soție pe mama lui! “Îmi plăcea ce simte corpul și…”

Explicația halucinantă a lui Călin Geambașu, după ce s-a aflat că a cerut-o de soție pe mama lui! “Îmi plăcea ce simte corpul și…”

- in MONDEN
1337
Comentariile sunt închise pentru Explicația halucinantă a lui Călin Geambașu, după ce s-a aflat că a cerut-o de soție pe mama lui! “Îmi plăcea ce simte corpul și…”
Calin Geambasu

Scandalul izbucnit în familia lui Călin Geambașu este departe de a se fi terminat. În cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a făcut mărturisiri, oferind detalii despre ceea ce a pătimit.

Invitat să vorbească despre scandalul dintre el și mama lui, acesta a declarat: „E ca şi cum aş lansa eu o acuză în mod public. E ca şi cum aş arunca o piatră în râu, iar zece fac planuri cum să o scoată. Da, am pistol de autoapărare, e în seif, am permis. Nu văd care e problema? Nu am ameninţat-o, nu merg cu el pe stradă”, a explicat Călin Geambașu, potrivit wowbiz.ro

Totodată, el a ținut să explice tuturor că acest scandal nu este o metodă de promovare a trupei sale.

„Până la vârsta de 41 de ani nu m-au văzut niciodată în această postură şi vă rog să nu alcătuiţi de parcă am avea de împărţit averi, amante sau alte chestii. Nu vreau să se facă asocieri, de aceea, vă rog să evitaţi acest lucru. Eu nu-mi fac publicitate în felul acesta. Eu nu am decât 2-3 apariţii pe an, noi nu ne-am construit un renume în felul acesta.”, a mai spus Călin Geambaşu, în direct.

În plus, mama lui a făcut o mărturisire uluitoare. Femeia a spus că fiul ei a cerut-o de soție. „Băieții când sunt mici nu prea au multe repere feminine. S-a întâmplat când aveam 5-6 ani. Îmi plăcea ce simte corpul și nu știam cum să reacționez. Îmi plăcea când o vedeam în săndăluțe. Reacția mea a fost că ăsta e idealul de femeie. În perioada în care am cerut-o de soție nu erau durități așa mari”, a declarat Călin Geambașu despre episodul în care și-a cerut în căsătorie propria mamă. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments