Marcel Toader se dă rănit si minte poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat

Marcel Toader se dă rănit si minte poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN
1815
Comentariile sunt închise pentru Marcel Toader se dă rănit si minte poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat
Marcel Toader fara verigheta.

Se dă rănit, face acuzații grave la adresa Mariei, se plânge că a fost înșelat, că suferă, că a slăbit 13 kilograme, iar lista poate continua. În schimb, se pare că atunci când părăsește platoul de filmare, afaceristul renaște complet.

Paparazzii Click l-au surprins într-o ipostază complet atipică pentru un bărbat aflat în mijlocul unui divorț atât de scandalos. Îmbrăcat la patru ace, aranjat, și cu o atitudine extrem de relaxată, Marcel Toader, a luat cafeaua cu un prieten, miercuri dimineață (6 septembrie), la o terasă.

Relaxat la terasa.

Afaceristul și amicul lui s-au întâlnit în zona parcului Carol, și s-au așezat la masă la o cafenea din zonă, de unde nu s-au ridicat preț de două ore. O vorbă din popor spune că timpul trece mai repede atunci când te distrezi, așa că nu e de mirare că a stat atât de mult, căci pe tot parcursul întâlnirii s-a simțit excelent: a râs, a gesticulat, a vorbit vrute și nevrute cu bărbatul respectiv.

Rade impreuna cu prietenul sau de parca nu are nici o grija.

După cafea, Marcel Toader s-a urcat în mașina în care el susține că Maria l-ar fi înșelat cu alt bărbat. Bolidul este lovit din toate părțile, însă fostului rugbyst nu pare să-i pese prea mult, căci nu se strofocă să îl repare, deși îi vin bani buni din aparițiile televizate.

Bolidul este lovit din toate părțile, însă fostului rugbyst nu pare să-i pese prea mult, căci nu se strofocă să îl repare.

Iar pentru că nu are niciun gând de împăcare cu Maria, Marcel a renunțat deja la verigheta care le-a legat destinele timp de mai bine de doi ani.

 

Marcel Toader fara verigheta.

 

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments