Nicoleta Guță are în orașul natal propria afacere. Firma de haine a Nicoletei Guță are un nume demențial! N-ai cum să nu-l reții!

Nicoleta Guță are în orașul natal propria afacere. Firma de haine a Nicoletei Guță are un nume demențial! N-ai cum să nu-l reții!

- in MONDEN
1185
Comentariile sunt închise pentru Nicoleta Guță are în orașul natal propria afacere. Firma de haine a Nicoletei Guță are un nume demențial! N-ai cum să nu-l reții!
nicoleta guta

Nicoleta Guță deține un magazin de haine în Petroșani. Chiar dacă artista de muzică de petrece câștigă suficienți bani din onorariile de la nunți, botezuri și alte evenimente, Nicoleta Guță s-a gândit să investească și într-o mică afacere, un magazin de haine pentru femei.

Magazinul se află în orașul ei natal, Petroșani, de care se ocupă una dintre cumnatele ei. Magazinul, care comercializează bluze, fuste, sacouri își desfășoară activitatea prin intermediul unei firme care se numește „Nicoleta Guță Haine Senzaționale SRL”.

Afacerea a fost înființată cu șapte ani în urmă, în 2010, când a și înregistrat o pierdere de 3.000 de lei. De atunci, magazinul s-a mutat pe o altă firmă, a fratelui Nicoletei, Marian, al cărui obiect principal de activitate este „colectarea, tratarea și eliminarea deșeurilor; activități de recuperare a materialelor reciclabile”!

Din 2011 și până în 2015, această firmă a fost mereu pe minus, deficitul total fiind de aproximativ 150.000 de lei, pentru ca în 2016 să înregistreze un profit de 10.000 de lei. Deși nu mai are profit și crifră de afaceri, „Nicoleta Guță Haine senzaționale SRL” nu a fost radiată, fiind înregistrată în continuare la Registrul Comerțului. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments