O femeie de 51 de ani, din India, a găsit secretul tinereții! Rețeta este recomandată si de nutriționiști!

O femeie de 51 de ani, din India, a găsit secretul tinereții! Rețeta este recomandată si de nutriționiști!

- in MONDEN, NEWS, SANATATE
1781
Comentariile sunt închise pentru O femeie de 51 de ani, din India, a găsit secretul tinereții! Rețeta este recomandată si de nutriționiști!

Anjula Devi, in vârsta de 51 de ani, din India, a reușit sa identifice stilul alimentar care să îi asigure un fizic de invidiat. Este o apreciată femeie-bucătar si este mamă a doi copii, informează womansday.com.

Deși Anjula isi ocupă timpul crescându-si cei doi copii si conducând propria afacere cu servicii de catering, reușește sa se tina departe de efectele trecerii anilor, declarându-se un mare fan al legumelor.

„Îmi place sa gătesc legume proaspete, in special pe cele verzi, si sunt atentă sa nu folosesc coloranți artificiali si conservanți“, declara ea pentru The Daily Mail. Ea folosește foarte multe condimente cum ar fi chimen, coriandru, semințe de muștar maro, ardei iute, turmeric, scorțișoară si cardamom verde. pe care le pune în aproape orice preparat.

Cred ca cea mai mare dovada a faptului ca aceste condimente pot păstra organismul tânăr sunt chiar eu“, a spus Anjula. Numeroși nutriționiști au constatat ca alimentele picante chiar aduc o serie de beneficii organismului.

Un studiu realizat de Universitatea Oxford, Harvard si Academia Chineză de Științe Medicale a evidențiat ca persoanele care au mâncat alimente condimentate aproape in fiecare zi si-au scăzut riscul de a muri de cancer si boli de inimă. Condimentele sunt încărcate cu antioxidanți, care sunt considerați aliații pielii tinere.

Sursa: caplimpede.ro

loading...

Facebook Comments