Oana Zăvoranu, decizie șoc. Vrea un copil și caută mamă purtătoare. “Am rămas însărcinată de 3-4 ori”

Oana Zăvoranu, decizie șoc. Vrea un copil și caută mamă purtătoare. “Am rămas însărcinată de 3-4 ori”

- in MONDEN
1310
Comentariile sunt închise pentru Oana Zăvoranu, decizie șoc. Vrea un copil și caută mamă purtătoare. “Am rămas însărcinată de 3-4 ori”
oana-zavoranu-vrea-o-mama-purtatoarefoto: spynews.ro

Oana Zăvoranu a luat una dintre cele mai importante decizii din viața sa. Vedeta a decis că este momentul să devină mamă, însă nu născut de ea, ci vrea să apeleze la o mamă purtătoare.

Oana Zăvoranu a fost invitată în emisiunea XNS  de la antena1, unde a vorbit despre planurile sale și ale soțului său.

Vedeta este hotărâtă că vrea un moștenitor, însă nu vrea să-l nască ea, ci vrea să-i urmeze exemplul lui Cristiano Ronaldo și își dorește să apeleze la o mamă purtătoare.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, s-a oferit chiar să o ajute și să pună la cale un casting prin care Oana Zăvoranu să poate alege femeia potrivită pentru a-i aduce pe lume un copil.

“Las magia să fie la altele. Eu am văzut niște persoane care au rămas însărcinate și m-am sperit. Să nu fiu îneleasă greșit. Mi-e frică. Voi mă vedeți pe mine gravidă? Am rămas însărcinată de 3-4 ori în viață. Eu vreau băiat. O calc în picioare pe viitoarea soție a fiului meu dacă stă cu el pentru bani. Femeile astea, mame purtătoare, fac pentru bani și nu cred că ar trebui să se atașeze de copii. Poate sunt femei care au făcut un business din treaba asta. Vrea să fac lucrul asta peste 2-3 ani ca să mai copilăresc”, a spus Oana Zăvoranu. Sursa: spynews.ro

loading...

Facebook Comments