Puțini știu că sunt căsătoriți și au doi copii! Cine e soția lui Cristian Leonte? E colega lui și e la fel de cunoscută ca el

Puțini știu că sunt căsătoriți și au doi copii! Cine e soția lui Cristian Leonte? E colega lui și e la fel de cunoscută ca el

- in MONDEN
2660
Comentariile sunt închise pentru Puțini știu că sunt căsătoriți și au doi copii! Cine e soția lui Cristian Leonte? E colega lui și e la fel de cunoscută ca el
cristian leonte si paula herlo

După nouă sezoane de „România, te iubesc!”, Cristian Leonte în vârstă de 41 de ani, nu și-a pierdut nimic din revolta care stă la baza oricărei anchete jurnalistice și din nevoia de a spune povești care să reflecte realitățile țării în care trăim.

Înainte, Cristian Leonte a lucrat și în radio și în televiziune. Când nu e prins cu activitatea jurnalistică, Cristian își dedică întreaga energie celor doi copii ai săi, Ania şi Vladimir, pe care îi are împreună cu colega și soţia sa Paula Herlo.

Într-un interviu pentru unica.ro, Cristian Leonte a dezvăluit mai multe detalii din viața de familie. Întrebat cum e viața într-o casă cu doi oameni de televiziune și doi copii mici, acesta a răspuns sincer:

„E simplă! Pentru că ne înțelegem. E bine că lucrăm amândoi la această emisiune, care îți impune un program extrem de solicitant.”

paula herlo

În continuare, Cristian Leonte a făcut eforturi pentru a sta departe de ochii și gura lumii:

„Să știi că despre mine personal cel mai cuprinzător articol este pe pagina știrilor ProTV. Nu mi-am dorit să fiu mai expus. Cred că așa sunt construit, e din familie. E un fel de a fi care vine cu siguranță din educație. Dar să știi că am făcut eforturi pentru discreție! Și nu e ușor să fii discret în ziua de astăzi…”,  a declarat Cristian Leonte.

cristian leonte

Sursa: unica.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments