Rică Răducanu a fost prădat de hoți. Totul s-a petrecut în toiul nopții, chiar în timp ce dormea

Rică Răducanu a fost prădat de hoți. Totul s-a petrecut în toiul nopții, chiar în timp ce dormea

- in MONDEN
1016
Comentariile sunt închise pentru Rică Răducanu a fost prădat de hoți. Totul s-a petrecut în toiul nopții, chiar în timp ce dormea
rica raducanu

Rică Răducanu a fost prădat de hoți în casa de vacanță din Mangalia. Totul s-a petrecut în toiul nopții, chiar în timp ce dormea.

Fostul mare portar povestește că a adormit în timp ce se uita la un meci şi a lăsat uşile deschise la balcon. Așa ca hoții au profitat de ocazie, au intrat în casa şi i-au furat telefonul actele şi cărţile de credit.

Polițiștii au deschis o anchetă şi încearcă să-i prindă acum pe hoţi.

Am luat casă la Mangalia, îmi place mai mult la mare. Seara, am fost la Neptun, jucam tenis cu piciorul. Nu îmi vine să cred nici acum. Am ajuns acasă pe la 8.00, m-a sunat nevastă-mea, era plecată, hai să mă uit la meci. Am văzut meciul am băut și eu că omul și m-am culcat. Țin geamul deschis la balcon, am adormit, am băgat telefonul în priză, pe măsuță a pus gentuța.

N-am simțit nimic, a luat gentuță n-am simțit, a scos telefonul din priză. Dimineață, mă uit telefonul nu e. Când mă uit pe noptieră, nici gentuța, am zis că am lăsat gentuța în torpedou, cobor nu era acolo. Îl sun pe vecinul pe la 6.00 dimineața, vine, am chemat poliția. Vreau să-mi dea toate actele, cardurile, o agenda în care aveam toate numerele”, a spus Rică Răducanu, la Antena 3.

loading...

Facebook Comments