Românii au talent și nu prea! Decizia lui Florin Călinescu de a da Golden Buzz a stârnit un val de reacţii: ”Serios? Ăsta e moment de trimis în finală?”

Românii au talent și nu prea! Decizia lui Florin Călinescu de a da Golden Buzz a stârnit un val de reacţii: ”Serios? Ăsta e moment de trimis în finală?”

- in MONDEN
810
Comentariile sunt închise pentru Românii au talent și nu prea! Decizia lui Florin Călinescu de a da Golden Buzz a stârnit un val de reacţii: ”Serios? Ăsta e moment de trimis în finală?”
florin

Decizia lui Florin Călinescu de a da Golden Buzz vineri seară, într-o nouă ediţie Românii au talent, a stârnit un val de reacţii în mediul virtual.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Florin Călinescu le-a dat dat Golden Buzz Laurei Bişog şi lui Grigore Luca, însă momentul lor nu i-a mulţumit pe fani, care au scris pe internet că nu este „moment de trimis direct în semifinală”.

„Butonul acesta auriu se adresează emoţiilor sincere, adevărate. Emisiunea aceasta este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă. Şi o să meargă, vă spun”, le-a zis Florin Călinescu.

De cealaltă parte, însă, mai mulţi internauţi au criticat decizia acestuia: ”De când e atât de uimitor ceva imitat? De ce nu promovăm originalitatea? Patetic!”, ”Ok, frumos, trezesc nostalgii, dar GOLDEN BUZZ? Serios? Ăsta e moment de trimis direct în semifinală???”, ” Păi dânşii nu au şcoala făcută, nu au repetiţii, acesta este talentul, nu ca ăia cu şcoala de canto pian sau mai ştiu eu ce.”, ”Azi au fost cel puţin cinci momente de zece ori mai calitative decât banalitatea asta.”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauţi. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments