Roxana Ciuhulescu se mărită azi. A planuit totul in mare secret și a luat decizia la foc automat

Roxana Ciuhulescu se mărită azi. A planuit totul in mare secret și a luat decizia la foc automat

- in MONDEN
1351
Comentariile sunt închise pentru Roxana Ciuhulescu se mărită azi. A planuit totul in mare secret și a luat decizia la foc automat

Roxana Ciuhulescu este insarcinata in 6 luni, iar sambata, 17 martie, se marita cu barbatul care a cucerit-o dupa divort, presedintele Clubului Off-road Bucuresti CORB44 Adventure,  conform elle.ro

Roxana Ciuhulescu pare că a uiat în totalitate trecutul cu Mihai Ivănescu, despre care fosta prezentatoare tv de la ProTv a declarat că vedea căsnicia ca pe o joacă. Potrivit Evz.ro, Roxana Ciuhulescu ar fi cerut ca la ceremonie să fie prezente doar persoanele apropiate.

„Uimire, lacrimi și fericire. Cam asta am simțit când am aflat că o să fiu din nou mămică. O să împărtășesc bucuria mea cu voi”, a scris Roxana Ciuhulescu pe Instagram.

Roxana Ciuhulescu a scris și pe blogul personal despre cât de fericită se simte alături de Sergiu și fiica ei, Ana, din fosta căsnicia cu Mihai Ivănescu.

„Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul. Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi – cel mai important! –  iubită. …ahh, era să uit  şi „umpic” gravidă! Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârşit –  un frăţior. Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare. Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie și botez. Doamne Ajută!”, a scris pe blog.

roxana ciuhulescu
foto: viva.ro

 

roxana ciuhulescu
foto: viva.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments